Maki, wtedy alkohol by nie byl tematem przewodnim tylko on sam ( 'ger' )
a teraz dal osobno i alko i siebie, by pokazac jaki to z niego rarytas w pijanstwie ( ja to tak odbieram )
co do #39, jest tam sam Baldy.. mial odstawic piwo na czas fotki?
co innego gdyby dal swoje foto + osobno sterte browarow, wtedy rowniez wygladalo by to smiesznie
nie uwazasz?
btw amigo, watpie zeby uzytkownikom 06 z 3k na liczniku zalezalo na +1, 07 i napaleni 06 maja syndrom rekompensowania sobie joined date iloscia postow
bez obrazy, porownaj wasz post count

Quote (ViNc3aNiTy @ Thu, 16 Aug 2007, 23:35)
imo zdjecie przy piwie nie jest zle, lecz na tle masy piw/butelek po nich juz jest troche zalosne....
@szary7 no off m8 ale najechales na goscia, ze niby sie lansuje pokazujac fote na ktorej jest w chuj butelek po piwie, a np. zdjec LF juz nie krytykujesz?
dla mnie bardziej zalosne jest puste zdjecie z butelkami ulozonymi w kszatlcie wyrazu "piwo"....
troche wiecej obiektywizmu.
fotka 'piwo' nie bylo pierwsze, baldy dal to dopiero wtedy gdy 'ger' zarzucil swoje ( najwidoczniej jest z tego dumny ) .. zreszta, fotka baldego ma troche wiecej polotu niz sterta tanich win ( rzecz wzgledna?)
Quote (Mauku�_Makiego @ Thu, 16 Aug 2007, 23:37)
Quote (markov @ Thu, Aug 16 2007, 09:31pm)
Maki, wtedy alkohol by nie byl tematem przewodnim tylko on sam
a teraz dal osobno i alko i siebie, by pokazac jaki to z niego rarytas w pijanstwie ( ja to tak odbieram )
co do #39, jest tam sam Baldy.. mial odstawic piwo na czas fotki?
co innego gdyby dal swoje foto + osobno sterte browarow, wtedy rowniez wygladalo by to smiesznie
nie uwazasz?
Nie.
A co mial poprosic kolege zeby zrobil mu fote z tym alko bo chcial sobie wrzucic na jsp? Znam gera z reala, powstal taki topic i nie uwazam ze koles majac 20 lat na karku chcial zaszpanowac na jsp ile to on nie pija. Wstawil to bardziej dla smiechu bo to jakies powazny topic chyba tez nie jest.
no jak widac nie trafil z tym zartem,
nie wszystkich troche wina bawi.. sry
my nie oceniamy tego co on soba reprezentuja w real life, szczerze mowiac lejemy na to, to jest forum dyskusyjne - internetowe.. nie ocena osobowosci poza nim... tutaj chodzi o to co soba reprezentuja wklejajac sterte winiaczow, wg. mnie raczej niewiele
nie chce na nikogo najezdzac ani oceniac, nie od tego tu jestem.. ale troche samokrytycyzmu, nie kazdy bedzie akceptowal to co soba reprezentujecie i przy czym sie bawicie, temat brzmi jak wygladacie.. nie ile wypijecie
heh, 2 tygodnie na wakacjach i taka blacha drama sie trafia
Busterss, luzna dyskusje.. wynik znany z gory
This post was edited by markov on Aug 16 2007 03:53pm