Quote (pawlosek @ 4 Nov 2010 00:24)
Nie chce mi się czytać tych stron tekstu, które przybyły w ciągu ostatnich godzin, ale kabas ma rację.
Dam sobie uciąć kurwa jajka, że gdy ELITARNY 1337 MAIN GUILD rozwinie swoją twierdzę na maxa to NIE ZNAJDĄ się tam wszyscy graczy z CryCozChujwieco i z JSP (generalnie ludzie z naszego forum, bo taki chyba był cel tej gildii) tylko ci, którzy będą wtapiali najwięcej złotówek.
Prawda jest taka, że to dla was internet (a konkretnie ta gra) stała się sirjuz biznesem, ale nie dacie sobie tego powiedzieć.
I ktoś gdzieś tam w którymś poście napisał "JSP - odcięło się od nas?" - JSP NIGDY NIE BYŁO ŻADNĄ WASZĄ AKADEMIĄ ANI PODGILDIĄ, WIĘC JUŻ NIE RÓBCIE Z NAS TAKICH PODWŁADNYCH W OBORZE GRZE PRZEGLĄDARKOWEJ W KTUROM TRZEBA INWESTOWAĆ ZŁOTÓWKI.
Obłuda, pycha i zaślepienie marnymi pikselami, ot co.
CZEKAM NA WASZE CIĘTE RIPOSTY.
Zasadzilem juz tyle cietych ripost w swoim zyciu, na tym forum, a nawet w tym temacie, ze pojade na swoim fejmie i tym razem sobie daruje, bo nie chce mi sie gadac o tym samym po raz n-ty. Przyjmijmy wiec, ze poszla z mojej strony cieta riposta.
Z kabasem wyszlo glupio, bo swartor zazartowal, a ten wzial to do siebie i sie strasznie oburzyl, a potem zaczal sie dym.