Quote (Grigo @ Jul 1 2010 11:55am)
A ile wydales na eq pod welle? Jaka postacia, jak isprzecik?
Od razu zaznaczę żę sprzęt którym wellowałem nie był mój, ponieważ nie stać mnie było na sprzęt który pozwalał by mi na pewność że itemki 45 lev+ będą w 100% zwellowane, więc nie będę tu podawał ile kto za nie zapłacił i ile teraz są warte
Mogę tylko powiedzieć że ze sprzętem takim jak około 40 intel weap i robe (30+ intel polecam jako minimum), 130+ee dmg charm, 120+ ee heal powinno wystarczyć na pomyślny welling.
Z niższym intelem weap/arm i gorszym charmem tez sie da ofc ale jest juz trudniej i nie zawsze się udaje. Wellować można na lev 64 najlepiej jeśli liczysz na dropy, ponieważ mogą sie zdarzyć multidropy tzn. wrzucając do studni na 64 lev item tier I nawet po udanym wellu mogą wypaść 1 - 2 inne dodatkowo na lev 55 nawet z gozu statami
Co do postaci na welle to są 2 opcje:
- klasycznie mag - jeśli na welling to dajesz mu 10 - 15 vita minimum na start - potem wsio w intel
- rougue caster - int broń (najlepiej z max mana, ee tez sie moze przydac jak many brakuje dobijasz bronią), enchanced effect scale z intem najlepiej lub max maną, dmg charm i heal charm - jemu wsio pakujesz w intel
This post was edited by Thegri on Jul 1 2010 06:12am