Ale u mnie chyba było tak nie raz w trakcie wgrywania romów i szykowania telefonu pod Androida, zdaje się, że wystarczyło włączyć telefon właśnie w tym trybie, chyba Vol- + czerwona słuchawka i możesz już normalnie flashować telefon.
Na zwykłym WM6.5 i to oryginalnym, ten telefon jest imo niestabilny. Wieszał mi się nie raz bez powodu, nie sprawdzałem wszystkich wersji oprogramowania i radia, ale jedno czy dwa, które miałem były do niczego.
W każdym razie HD2 jest raczej nie do zabicia. Jak ktoś tylko nie jest kamikadze i nie wgrywa wszystkiego jak leci, tylko sprawdza czy rom itp. na pewno jest odpowiedni dla jego telefonu to raczej nie ma szans nic urobić, bo już były na ten temat dyskusje na android.com.pl.
Mówiłem Ci już dawno o tym Transformersie

Co do hot-spotu przez telefon to jest tak jak mówisz - używałem tego tylko wtedy, jak telefon był podpięty do ładowarki, bo inaczej procentowy wskaźnik stanu baterii pracował jak sekundnik.
Jak nie chce Ci się czekać to niech dziewczyna wyśle go w paczce do Ciebie, niech oznaczy go jako prezent, zdejmie folijke z ekranu itp., żeby nie wyglądał na fabrycznie nowy i niech nie wysyła w oryginalnym pudełku - wtedy szansa na cło jest raczej zerowa.
Gdybyś miał troche wolnej kasy, a dziewczyna potrafiła wysyłać paczki to mogę podpowiedzieć co jeśli chodzi o audio opłaca się kupić w USA, żeby mieć w PL spore przebicie. Korzystając chociażby z tego, że amazon niektórych rzeczy nie wysyła do Polski daje mozliwosc zarobku, zwlaszcza, jeśli ktoś może wysłać go w taki sposób, żeby ominąć cło.
Dzieki za rade bo to faktycznie swietny sprzet. Dziewczyna wraca za rowno 30 dni wiec troche czasu jeszcze poczekam. Co do sprzetu audio to chetnie poslucham. Jednak bardziej chcialbym cos na wlasny uzytek. W paczki raczej nie bede sie z nia bawic, no chyba, ze faktycznie bedzie to cos sporego bo troche tego sprzetu juz w bagazu ma