d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Shakes & Fidget > Repost
Prev1127128129130131720Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Nov 3 2010 12:12pm
Quote (MuFfaS @ Nov 3 2010 07:10pm)
jak jestes taki wiracha, to wymow nam wojne i ja wygraj ;]

sry, ale my nie jesteśmy elitą :(
Member
Gold: 0.03
Warn: 100%
Nov 3 2010 12:15pm
Quote (kabas @ Nov 3 2010 07:12pm)
sry, ale my nie jesteśmy elitą :(

h3h3, m8 zostan u nas lepiej

Quote (MuFfaS @ Nov 3 2010 07:10pm)
jak jestes taki wiracha, to wymow nam wojne i ja wygraj ;]

hehe to byl zart oczyfko, ale i tak jestesmy lepsi od was ehehehe
Member
Gold: 28,575.00
Nov 3 2010 12:16pm
Nie ma mnie chwile i juz do gardel sie rzucaja.

Kabas, nie ma dla ciebie miejsca narazie, bo musimy prowadzic wywazony rozwoj gildii, ostatnio przyjelismy osoby ktore maja od ciebie kilka lvli wiecej i znacznie wspomoga rozwoj gildii, zeby tacy jak ty, ktorzy maja real life ( nie to co my, niezyciowcy ) tez mogli za jakis czas do gildii dolaczyc.

Nie wydajemy kasy na wojny, tylko pompujemy trenera i jezeli jest ktos, kto moze nam pomoc wydajnie, to dobudowujemy tez twierdze ( nie jest ona tania, dlatego na ta chwile nie mozemy sobie pozwolic na przylaczenia ludzi na ~17-18 lvlu ).

Chcemy, zeby ci, ktorzy na ta chwile sie nie lapia ze wzgledu na lvl ( bo to wlasciwie jedyny wyznacznik ) do CryCozRandom, grali w drugiej gildii, akademii, ktora tez bedzie bardzo przydatna, bo miejsce dla wszystkich chetnych w CryCozRandom znajdzie sie nie za dzien, nie za tydzien, na to trzeba czasu, dlatego lepiej w tym czasie rozwijac tez druga gildie wspolnie, a nie dzielic sie na 5.

Przeciez nie bede zmuszal ludzi z JSP czy innej gildii zeby na sile dolaczali do gildii CryCozRetard ( bodajze, ta gildia Muffasa w kazdym razie ). Nie to nie. Uwazam jednak, ze jezeli chcemy oprocz fajnego grania rozpieprzyc ten serwer i pogonic gildie tych wszystkich erkow, srerkow i innych takich, to musimy dzialac razem.

Jak nie bedzie woli wspolpracy, to nie, naprawde nie musze sie dowartosciowywac w grze w przegladarce, nawet gdybym mial rl ( a nie mam ) to i tak w e-swiecie tez juz w paru eventach odnosilem sukcesy i naprawde nie musze w kolejnym, po prostu uwazam, ze byloby MILO :D

ide afk, nie, nie do rl, do drugiego komputera, jbc bede kolo 24.

This post was edited by RoGh on Nov 3 2010 12:19pm
Member
Gold: 486.00
Nov 3 2010 01:07pm
Quote (RoGh @ Nov 3 2010 08:16pm)

Kabas, nie ma dla ciebie miejsca narazie, bo musimy prowadzic wywazony rozwoj gildii, ostatnio przyjelismy osoby ktore maja od ciebie kilka lvli wiecej i znacznie wspomoga rozwoj gildii, zeby tacy jak ty, ktorzy maja real life ( nie to co my, niezyciowcy ) tez mogli za jakis czas do gildii dolaczyc.

Nie wydajemy kasy na wojny, tylko pompujemy trenera i jezeli jest ktos, kto moze nam pomoc wydajnie, to dobudowujemy tez twierdze ( nie jest ona tania, dlatego na ta chwile nie mozemy sobie pozwolic na przylaczenia ludzi na ~17-18 lvlu ).

Chcemy, zeby ci, ktorzy na ta chwile sie nie lapia ze wzgledu na lvl ( bo to wlasciwie jedyny wyznacznik ) do CryCozRandom, grali w drugiej gildii, akademii, ktora tez bedzie bardzo przydatna, bo miejsce dla wszystkich chetnych w CryCozRandom znajdzie sie nie za dzien, nie za tydzien, na to trzeba czasu, dlatego lepiej w tym czasie rozwijac tez druga gildie wspolnie, a nie dzielic sie na 5.

Przeciez nie bede zmuszal ludzi z JSP czy innej gildii zeby na sile dolaczali do gildii CryCozRetard ( bodajze, ta gildia Muffasa w kazdym razie ). Nie to nie. Uwazam jednak, ze jezeli chcemy oprocz fajnego grania rozpieprzyc ten serwer i pogonic gildie tych wszystkich erkow, srerkow i innych takich, to musimy dzialac razem.

Jak nie bedzie woli wspolpracy, to nie, naprawde nie musze sie dowartosciowywac w grze w przegladarce, nawet gdybym mial rl ( a nie mam ) to i tak w e-swiecie tez juz w paru eventach odnosilem sukcesy i naprawde nie musze w kolejnym, po prostu uwazam, ze byloby MILO :D

Nie mam czasu na dość długa odpowiedź, ale 100% poparcia z mojej strony! :hail:
Member
Gold: 0.00
Nov 3 2010 01:11pm
Quote (RoGh @ Nov 3 2010 07:16pm)

ehh wiesz, nie każdy w tej gildii co jesteś, ma takie same poglądy, imo nie mam nic przeciwko, ale jeżeli chcesz mieć atmosfere w gildii, w której Oficer z waszej gildii od razu krytykuje drugą osobę, to ja dzięki ale nn takiego oficera.

Anyway, jesteś w sumie drugą osobą która od razu na mnie nie naskoczyła więc <5>
Member
Gold: 5.01
Nov 3 2010 02:01pm
Quote (kabas @ 3 Nov 2010 21:11)
ehh wiesz, nie każdy w tej gildii co jesteś, ma takie same poglądy, imo nie mam nic przeciwko, ale jeżeli chcesz mieć atmosfere w gildii, w której Oficer z waszej gildii od razu krytykuje drugą osobę, to ja dzięki ale nn takiego oficera.

Anyway, jesteś w sumie drugą osobą która od razu na mnie nie naskoczyła więc <5>

no off, ale imo to sam sprowokowales ta burde, swarowi chodzilo o to ze do maina wchodza osoby z akademii ktore na dana chwile maja najwyzszy lvl, a ty zaczales pyskowac ;f

e: a ja na slota czekalem juz od paru dni, po prostu sie przypomnialem

This post was edited by MuFfaS on Nov 3 2010 02:02pm
Member
Gold: 28,575.00
Nov 3 2010 04:15pm
towarzysze, do ataku sie zglaszac na s6

i wplacac hajs na 2 lvl lochow!

btw, dlaczego pietrzus odszedl do hordy? przeciez nawet sie nie odzywalem !
Member
Gold: 11,545.00
Nov 3 2010 04:24pm
Nie chce mi się czytać tych stron tekstu, które przybyły w ciągu ostatnich godzin, ale kabas ma rację.

Dam sobie uciąć kurwa jajka, że gdy ELITARNY 1337 MAIN GUILD rozwinie swoją twierdzę na maxa to NIE ZNAJDĄ się tam wszyscy graczy z CryCozChujwieco i z JSP (generalnie ludzie z naszego forum, bo taki chyba był cel tej gildii) tylko ci, którzy będą wtapiali najwięcej złotówek.
Prawda jest taka, że to dla was internet (a konkretnie ta gra) stała się sirjuz biznesem, ale nie dacie sobie tego powiedzieć.

I ktoś gdzieś tam w którymś poście napisał "JSP - odcięło się od nas?" - JSP NIGDY NIE BYŁO ŻADNĄ WASZĄ AKADEMIĄ ANI PODGILDIĄ, WIĘC JUŻ NIE RÓBCIE Z NAS TAKICH PODWŁADNYCH W OBORZE GRZE PRZEGLĄDARKOWEJ W KTUROM TRZEBA INWESTOWAĆ ZŁOTÓWKI.

Obłuda, pycha i zaślepienie marnymi pikselami, ot co.

CZEKAM NA WASZE CIĘTE RIPOSTY.
Member
Gold: Locked
Warn: 10%
Nov 3 2010 04:25pm
Ja pierdolę, skończcie już proszę.
Banned
Gold: 0.30
Nov 3 2010 04:26pm
Quote (Rafalek @ Nov 3 2010 11:25pm)
Ja pierdolę, skończcie już proszę.

Uciekaj lepiej bo Cie co który maczetą przez łeb pierdolnie :D