Quote (Rave_PL @ 26 Nov 2018 14:13)
To zależy od samego Donka. Wszelkie ptaszki ćwierkające, że ten nasz zbawca na białym koniu nie wystartuje jak nie będzie pewny. No i podobno Grzeniu za Domkiem nie przepada, delikatnie rzecz ujmując. Mimo wszystko jednak jestem w stanie uwierzyć w wygrana tej kurwy, bo duża część elektoratu to debile.
Od Donka? Nie bądź naiwny. On jest zerem. Będzie rozkaz startowania, to wystartuje, bez względu na wszystko. Co gorsza, wygra, bo Duda prowadzi politykę na kolanach. No chyba, że Jarek się zdecyduje kandydować, wtedy to już nie wiadomo.
Quote (Ezraaa @ 26 Nov 2018 15:38)
Ja niestety znam, kiedyś myślałem, że to przekłamany sondaż, ale warszawiacy serio są zliberalizowanido szpiku kości :( Jedynie osoby, które nie są rdzennymi warszawiakami oraz nie próbują się przypodobać korpo-lewiźnie są proprawicowi.
O jakim Ty liberalizmie piszesz?
Quote (Ezraaa @ 26 Nov 2018 17:03)
Politykę na kolanach? Wymień jednego samodzielnego prezydenta, który nie był po stronie swojej rdzennej partii.
A napisałem, że cały PiS jest w tej kwestii jakoś wybitnie odmienny? Odnośnie Jarka, miałem po prostu na myśli to, że on wśród elektoratu jest niemal bogiem i może nawet na nich nasrać, a i tak go wybiorą. To samo dotyczy Tuska i wyborców PO, mniej więcej.
This post was edited by Xasthur on Nov 26 2018 09:15am