Quote (Pozdrawiam @ Jan 31 2017 03:27pm)
No ja za filmy, które uważam że mi się nie spodobają się nawet nie zabieram. Poza tym nie jestem wymagajacy, co uważam za rzecz dobra, bo pozwala mi to cieszyć się filmem. Szczerze współczuję tym, którzy są surowi w ocenie, bo psuje im to widowisko :D .
Co do ocen to niby 10- stopniowa skala powinna być w porządku, ale jakby się tak głębiej zastanowić to oceny filmów zdatnych do oglądania zaczynają się od "5"
Ja ogladam praktycznie wszystko. Z perspektywy czasu pozwala to bardziej docenic niektóre pozycje no i poszerza jednak pojmowanie

Quote (kacperq @ Jan 31 2017 03:45pm)
a nie 52?
/e a widze ze na *** po tyle chodzą, ludzie sprzedają triale za tyle czy co? :D
Skrot myslowy, sry ciezki dzien za mna. Chodzilo mi o to, ze wystarczy to ogarnac na 4 osoby i wychdzi po 13 zl, a chetnych latwo wsrod znajomych zebrac.
Quote (PQA @ Jan 31 2017 03:51pm)
Na *** sprzedają konta z dodaną kartą i trialem 30 dni, za który nic nie płacą, także 100% zysku. Tylko, że teraz telewizory mają Netflix ID (sprawdziłem na swoim i faktycznie mam jakiś ciąg znaków indywidualny) i z tego co czytałem jak po raz kolejny konto na trialu jest, to po 1-2 dniach wyłączają dostęp do tego konta. Pewnie jednak da się to i tak obejść, jak ktoś jest zdeterminowany.
A co do 13 zł, to przez to legalnie, że najwyższy pakiet może iść na 4 TV (52/4=13), także jak masz zaufane osoby, to można się dogadać co do abonamentu na spółkę, ale z obcymi ludźmi bym w takie układy nie wchodził mimo wszystko.
u mnie dwoch ziomkow + matka i mamy komplet, w 10 min zebralismy sie