Quote (Rave_PL @ 24 Jan 2017 19:30)
La la land troche pozamiatal przy nominacjach.
New Arrival tez troche nazbieral.
Co do La La Land to sie kompletnie nie dziwie. Nie wiem czy tutaj duzo osob widzialo film, ale bylem w kinie na nim w sobote. Ode mnie to 10/10. Osobiscie lubie musicale, komedie, romantyzm w filmach.
On mial wszystko, czyli po prostu ''complete package''. Scenariusz, gra aktorska, muzyka. Emma pasuje idealnie do roli, Gosling, mimo, ze nie jest moim zdaniem aktorem na Oscara, to tutaj zagral naprawde wybitnie świetnie, ogolnie to jak dopasowali tych aktorow, to jaka maja ze soba chemie - widac na ekranie, zagrali zajebiscie.
Pierwsza scena bez ciecia, niczym w filmach Tarantino. Ogolnie film technicznie czyli ogolna praca kamery, cięcia, choreografia - odwalili kawal dobrej roboty i zasluguja na wszystko co zgarneli do tej pory i nie zdziwilbym sie jakby dostali Oscara - o ile oczywiscie film o murzynach gejach nagle nie wygra ze wzgledow politycznych.
A dwie sceny, to po powrocie z kina az jeszcze raz obejrzalem na kompie w jakosci DvdScr. Do tego soundtrack na spotify u mnie ostatnio byl meczony, az do porzygu