Quote (Niemowmi @ Mar 30 2018 10:55am)
@up: Nie przypierdalam się bo nawet nie mam takich informacji, tylko chciałbym spytać czy na pewno wszyscy z ramienia Korwina będący europosłami mają własne biznesy tak jak piszesz? Bo jak nie to niestety też żyją za cudze próbując rozwalić socjalistyczną Europę żerując na niej. Wyszłaby trochę hipokryzja :)
A od kiedy cię obchodzi polska polityka? Zresztą wskazanie tu Prezesa jest fatalne. Kaczyński może mieć chujowe poglądy, ale politykiem jest dobrym to trzeba mu przyznać. To wariat, ale na polskiej scenie jeden z najlepszych polityków.
Sprawdziłem na szybkiego i np taki Iwaszkiewicz (europosel) w wiki widnieje jako przedsiębiorca, a Sosnierz jako informatyk, przedsiębiorca.

Nie znam życiorysów wszystkich członków partii Wolność, czy KNP, ale parę lat temu mocno działałem na rzecz tej/tych partii i wiem ze 100% pewnością, że wszyscy liczący się tam ludzie, byli/są albo przedsiębiorcami, albo gdzieś na etacie pracowali. Ogólnie chodzi o to, że ci ludzie wiedzą jak uczciwie zarabiać pieniądze i brak polityki w ich zyciu nie miałby tak destrukcyjnych konsekwencji jak w przypadku polityków, którzy z polityki żyją od lat.