d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Polityka > Temat Oficjalny
Prev1121812191220122112221426Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 12,059.17
Mar 26 2018 03:48pm
Tak @pisorgpl kupuje "społecznych" działaczy i obywatelskie projekty ustaw, czytaj więcej:
https://twitter.com/darekreczek/status/977848817029697541?s=21

Quote (Lesny_Barb @ 26 Mar 2018 14:26)
Jego pseudo argumenty na mnie nie działają, ale szczytem bezczelności jest, że gość który jest za opcją polityczną pełną sprzedawczykow, byłych agentow sb, plujących na własny naród skurwieli, którzy na prośbę o uczczenie minutą ciszy ofiar sbkow, buczeli w sejmie, ktoś taki ma czelność mówić o honorze i zarzucać prawicy że go nie ma. Ale niech mówi co chce i tak PEŁO przepierdoli wybory, bo z takimi nieudacznikami wygralby każdy.

sprzedawczyków w PO? Nie znam.
Byłych agentów SB w PO? Nie znam, może jacyś są, ale raczej nie więcej niż w PiS.
plujących na własny naród skurwieli w PO? Nie znam.
sytuacji z buczeniem nie znam

3x kłamstwa :)

W ogóle to dałeś właśnie kolejny popis prawackiego zakłamania: Piszesz, że jest "pełno byłych agentów SB". Ale pełno to bardzo nieprecyzyjne pojęcie, można pod to podciągnąć wszystko.
Czy 2 agentów w 10tysięcznej partii to już jest "pełno"? A może "pełno" zaczyna się od 4 byłych agentów na 10tysięcy członków?
Member
Gold: 2,415.07
Mar 26 2018 04:32pm
Masz w drugim moim poście korekte, nie chodziło mi o bylych sbkow tylko TW, a tych bylo pelno w Twoich ulubionych partiach, od Wałęsy zaczynając. "Pełno" duzo, chodzi o polityków w sejmie i senacie a nie wszystkich działaczy. Ale rozbawily mnie Twoje wnioski - "nie znam, nie slyszalem, czyli to klamstwo" :D haha wątpię, żeby tacy jak Ty interesowali się jaki pseudonim miał TW Kwaśniewski, Rosati czy Boni i wielu innych. Ale poszukaj, zanim kogoś oskarzysz o kłamstwo.
Member
Gold: 50.00
Mar 26 2018 10:20pm
Quote (Lesny_Barb @ 26 Mar 2018 23:32)
Masz w drugim moim poście korekte, nie chodziło mi o bylych sbkow tylko TW, a tych bylo pelno w Twoich ulubionych partiach, od Wałęsy zaczynając. "Pełno" duzo, chodzi o polityków w sejmie i senacie a nie wszystkich działaczy. Ale rozbawily mnie Twoje wnioski - "nie znam, nie slyszalem, czyli to klamstwo" :D haha wątpię, żeby tacy jak Ty interesowali się jaki pseudonim miał TW Kwaśniewski, Rosati czy Boni i wielu innych. Ale poszukaj, zanim kogoś oskarzysz o kłamstwo.

Ozjasz Goldberg

This post was edited by Elfisher on Mar 26 2018 10:20pm
Member
Gold: 1,780.00
Mar 26 2018 10:33pm
Quote (Ironfister @ Mar 26 2018 09:48pm)
Tak @pisorgpl kupuje "społecznych" działaczy i obywatelskie projekty ustaw, czytaj więcej:
https://twitter.com/darekreczek/status/977848817029697541?s=21

sprzedawczyków w PO? Nie znam.
Byłych agentów SB w PO? Nie znam, może jacyś są, ale raczej nie więcej niż w PiS.
plujących na własny naród skurwieli w PO? Nie znam.
sytuacji z buczeniem nie znam

3x kłamstwa :)

W ogóle to dałeś właśnie kolejny popis prawackiego zakłamania: Piszesz, że jest "pełno byłych agentów SB". Ale pełno to bardzo nieprecyzyjne pojęcie, można pod to podciągnąć wszystko.
Czy 2 agentów w 10tysięcznej partii to już jest "pełno"? A może "pełno" zaczyna się od 4 byłych agentów na 10tysięcy członków?

Pierwszy z rzegu TW - brukselski kapus Boni, donosi na narzeczona i rodzicow. Wystarczy?
Member
Mar 27 2018 06:35am
Quote (Lesny_Barb @ 26 Mar 2018 23:32)

SLD to nie jest moja ulubiona partia, nigdy na nich nie głosowałem.
Lech Wałęsa zapewne zgrzeszył za młodych lat, ale jeśli ktoś w młodości popełnia błąd, a potem przez 20 lat jest bohaterem, to powinno się go szanować.
Ja tez jak miałem 20 lat to byłem głupi, tak bardzo, ze nawet zagłosowałem wtedy raz na PiS.

PO to partia która się wywodzi z Solidarności, z opozycji wobec komuny. Oczernianie, że to partia komunistyczna to po prostu LOL.

Dawaj minimum 50 nazwisk senatorów albo posłów z PO, którzy byli TW.
W grupie jakichś 300-400 posłów/senatorów z PO nie powinno być z tym problemu, jeśli faktycznie jest ich tam pełno jak piszesz.
Member
Gold: 79.01
Mar 27 2018 07:39am
Quote (Ironfister @ Mar 27 2018 02:35pm)
Lech Wałęsa zapewne zgrzeszył za młodych lat, ale jeśli ktoś w młodości popełnia błąd, a potem przez 20 lat jest bohaterem, to powinno się go szanować.
Ja tez jak miałem 20 lat to byłem głupi, tak bardzo, ze nawet zagłosowałem wtedy raz na PiS.

PO to partia która się wywodzi z Solidarności, z opozycji wobec komuny. Oczernianie, że to partia komunistyczna to po prostu LOL.

W grupie jakichś 300-400 posłów/senatorów z PO nie powinno być z tym problemu, jeśli faktycznie jest ich tam pełno jak piszesz.

Bądź ironfisterem
Wyzywaj PiS od komuchów
Argumentuj, że PO jest z solidarności, co wyklucza bycie komuchem
Zdaj sobie sprawę, że PiS też wywodzi się z Solidarności
Rozgrzeszaj z grzechów osobnika, który nie czuje skruchy i nie przyznaje się do tego co zrobił
Member
Mar 27 2018 07:45am
Quote (Ironfister @ Mar 27 2018 01:35pm)

Ciastek ujawnil ponad 20 nazwisk ludzi z PO i Nowoczesnej, wiele innych nazwisk można znaleźć na liście Wildsteina i innych źródłach. Nie wiem czy jest ich 50 czy 150, może mniej może więcej ale nie to jest tutaj istotne. Istotne jest to, że w Twojej partii, (lub z nią związani) są ludzie z haniebną przeszłością, a Ty śmiesz komuś wytykać brak honoru.

Poza tym, strasznie manipulujesz. Mam Ci podać minimum 50 nazwisk, bo jak nie, np podam 49 to oznacza, że w szeregach PO są sami szlachetni ludzie?Jesteś gościu infantylny do granic możliwości.
Member
Mar 27 2018 07:52am
Quote (Ezraaa @ 27 Mar 2018 14:39)
Bądź ironfisterem
Wyzywaj PiS od komuchów
Argumentuj, że PO jest z solidarności, co wyklucza bycie komuchem
Zdaj sobie sprawę, że PiS też wywodzi się z Solidarności
Rozgrzeszaj z grzechów osobnika, który nie czuje skruchy i nie przyznaje się do tego co zrobił

Czy ja kiedykolwiek napisałem, ze w PiS jest pełno TW/SB?
Owszem, jest ich tam trochę, chyba nawet więcej niż w PO/PSL/N, ale bez przesady.
PiS-owi blisko do komunistów z tego powodu, ze walczą z demokratycznym ustrojem i starają się odciągnąć Polskę z zachodu, przez co pośrednio kierują nas w kierunku wschodnim, kremlowskim (skoro na południu i na północy jest „zachód” to innego kierunku przecież nie ma)
Member
Gold: 79.01
Mar 27 2018 08:51am
Quote (Ironfister @ Mar 27 2018 03:52pm)
Czy ja kiedykolwiek napisałem, ze w PiS jest pełno TW/SB?
Owszem, jest ich tam trochę, chyba nawet więcej niż w PO/PSL/N, ale bez przesady.
PiS-owi blisko do komunistów z tego powodu, ze walczą z demokratycznym ustrojem i starają się odciągnąć Polskę z zachodu, przez co pośrednio kierują nas w kierunku wschodnim, kremlowskim (skoro na południu i na północy jest „zachód” to innego kierunku przecież nie ma)

W literackim skrócie - PiS dostrzega subtelną różnicę między partnerstwem, a prostytucją.

Przypomnij mi jak stoją nasze relacje ze wschodem? Poprawiły się za czasów PiSu?
Member
Mar 27 2018 09:04am
Quote (Elfisher @ Mar 27 2018 05:20am)
Ozjasz Goldberg

Ozjasza to Ty szanuj
Go Back To Polska Topic List
Prev1121812191220122112221426Next
Add Reply New Topic New Poll