Quote (Rave_PL @ Dec 25 2016 12:26pm)
Podobno jeszcze gorzej niz netflix.
W ogóle żałosne to jest, jak spojrzę na filmy w bazie netflixa na US, to dosłownie wybór do końca życia i opłata mniejsza niż u nas.
Nie jestem typem malkonenta, ale też na UK forum ostatnio parę TV patrzyłem i tak widzę, że wymieniają jeden, drugi, trzeci telewizor na inny (ten sam model, inna sztuka) bo a to badpixel, a to coś tam nie pasuje, nikt nie robi problemów. Oprócz tego w wybranych sklepach (np. richersounds, sklep działający od 1978 r.) mający ceny bardzo konkurencyjne mają np. 10 lat gwarancji na wypalenie na Samsungach SUHD, odtwarzacze BR w cenie telewizora, bez dopłat, taniej niż w PL itd.
Ostatnio w Euro byłem zwrócić przedmiot w perfekcyjnym stanie zakupiony przez internet po 3 dniach, to mnie kierownik opierdzielił, że co ja sobie myślę, nie ma u nich żadnych zwrotów i że mam z producentem gadać. Warunki po prostu są tak kurwa śmieszne, że odechciewa się jakikolwiek sprzęt w PL kupować.
--
Poza offtopiciem, parę filmów ostatnio obejrzałem i najmilej mnie zaskoczył Warcraft, naprawdę solidna robota, nawet i fabularnie fajnie to wypadło, film moim zdaniem przyjemniejszy niż Hobbity.
Oprócz tego:
Body of Lies - 6+/10
Loft - 7/10
Kingsglaive (FF XV) - 6/10, bieda
The Conjuring 2 - 7/10, chyba nawet lepsza ta część niż pierwsza, ale fabularnie kulawo..
Wspomniany Warcraft - 8/10
This post was edited by PQA on Dec 25 2016 01:12pm