Quote (Matt1910Widzew @ Feb 9 2010 07:24pm)
Jakie itemy najlepiej żeby nosił barbarzyńca?
Ja szczerze powiedziawszy mam troszke inna koncepcję, a przynajmniej zbierałbym/kupował inne rodzaje broni niż sugerowano Ci wcześniej.
Jak widze zaczynasz grać dopiero w lsa i nie masz za dużo fgs. Na całe sety axe czy miecze to nie masz szans przy obecnej ilości kasy
Ja kiedyś sie zastanawiałem jakbym teraz ubierał postać gdybym miał 0 itemków i 100 na koncie.
Przede wszystkim zaopatrz sie raczej w charmy i zbrojki (scale, leather, plate, chain - nie w robe i padded robe bo nawet jak ja widze barba na catas w szlafroku to kickuje bez ostrzeżenia

) do dexa - tańsze są zdecydowanie od str, zbroje z ee sobie daruj bo jak nie bedziesz mial 90-100 ee broni to tankowanie mija sie z celem. lepiej imo na catas cos co poprawi dmg od crap weap. zerknalem na mp to widze ze sa zbroje i charmy do dexa 25-30 dex za 5 - 10 fgs. Oczywiscie jesli kupisz itemki do dexa to wszystkie skille pakuj w siłę, ewentualnie na poczatku daj z 5-7 w vita ale to tylko jesli planujesz leciec tez solo arenke. Natomiast jeśli chodzi o bronie to jeśli grasz barbem to proponuję heavy weapony. Czasami na mp mozna ustrzelić jakiegos hw z około 30ee za około 15-30 fgs. najtansze sa warhammery, najdrozsze chyba longswordy. To na poczatek dałoby Ci chyba akceptowalny avg na catas i w miare - mozliwosc granie arenki. To jest ofc tylko moja propozycja zważywszy na ilość fgs które posiadasz. Przy większych zasobach materialnych zamiast heavy weaponów lepsze są seciki axe i clubów (70-90 ee) na początek.
Powodzenia