Quote (Thor_Collosus @ Sep 5 2011 01:56am)
A powiedz mi czy cokolwiek się zmienia z matematycznego punktu widzenia ?
obstawiasz cały czas czarne czyli 50/50 - przewaga kasyna coś koło 2.5x %
obstawiasz raz czarne raz białe również 50/50 - przewaga kasyna również 2.5x %
Nawet Einstein powiedział kiedyś pewne zdanie że aby wygrać z ruletką trzeba mieć nieograniczony kapitał,
Ale znając już z tego forum twoją mentalność to nawet argument tego fizyka ci nic nie da, twoje pieniądze zresztą .
Dokładnie tak. W internecie jest pełno artykułów, gdzie gość zaklina się jakich to on kokosów nie zbił przez progresję.
Oczywiście na początku sposób wydawał się zajebisty, przecież nie może w nieskończoność padać jeden kolor, no ale do rzeczy.
Odpaliłem wirtualną ruletkę i zgodnie z zasadą progresji zacząłem grać. $1 na czarne, jak padło to znowu $1, tym razem na czerwone,
jak fail to $2 dalej na czarne i tak do skutku. Przez pierwsze 10-20 min leciało całkiem dobrze. Szło tylko do przodu, seria nie przekraczała
3-4 razy. No, ale pograłem dłużej i przestało być kolorowo. Na 3 serwisach w ciągu godziny 1-2 razy trafiało mi się, że zgodnie z zasadą progresji
musiałem już postawić $512 na dany kolor, a limit = $500 także w najlepszym wypadku jestem $12-$1(wygrana)= $11 w plecy.
Czyli znowu musimy 11 razy wygrać żeby odrobić straty, nie pamiętam ile tam wychodziło zysku w jakim czasie, miałem gdzieś
notatki z tego, odpalałem stoper i grałem normalnym tempem i miałem tam wyliczone wszystko. Raz miałem sytuację, że 3x stawiałem $500 zanim padło,
oczywiście ciągle zasada progresji, ale limit to limit. Także w tej sytuacji byłem już 1499$ w plecy. Także jeśli tak wygląda gra na wirtualne pieniądze,
gdzie całość polega na promocji ruletki, to raczej podziękuję. A pamiętam, że typ pisał, że rzucił pracę i grał kilka godzin dziennie i z zysku już dom postawił nawet, no kurwa, parodia ;D
Doszedłem do wniosku, że zyskać na ruletce można, jak najbardziej, ale trzeba mieć nieograniczony kapitał, a w realiach, w których żyję ruletka to jedno wielkie ścierwo nastawione
na wyciąganie z ludzi pieniędzy, a przejebanie kasy to tylko kwestia czasu, dlatego odradzam i przestrzegam, bo sam w pierwszej chwili miałem ochotę wpłacić kasę i grać, dobrze, że
coś mnie tknęło żeby to najpierw ogarnać porządnie na wirtualny hajs.