Quote (podnuzek_lorda_hastneriusza @ Fri, Oct 2 2009, 10:27pm)
no zaglosowałem na michalda13 chociaz nie jest on typowym "macieyem" ponieważ maciey zachowywal się zupełnie inaczej, teraz dopiero to przemyślałem, co nie zmienia faktu ze to wlasnie michalda13 uważam za jednego z największych kretynów na tej sekcji, nie jako osobę,
bo znałem go duzo dluzej zanim pojawił się na d2jsp - wczesniej w kontaktach osobowych był ok.wadą "Michała" jest to że zupełnie zgłupiał na tym forum i zagłębił się w tłum plebów a z czasem sam się prekursorem plebstwa, za duzo emotek, glupich tematów i parę selfownedów - jeden który utkwił mi w głowie to gdy po przeróbce "lubię chuję" zaczął reportować bo jak to zaargumentował "ta przeróbka nie jest smieszna

"
mam nadzieję że to co napisałem zaowocuje nowym człowiekiem a nie złością, tak jak napisałem nic do Ciebie nie mam tylko po prostu za dużo plebisz

A możesz się ładnie przedstawić?
Quote (Maciey @ Fri, Oct 2 2009, 10:30pm)
Co to z ludźmi się dzieje przez to pierdolone forum....
Nie patrz na to co się dziele z ludźmi przez forum, bo np ja w rl i nawet w rozmowie z e-znajomymi nie zmieniłem się ani trochę. Przypuszczam że Maciej Cz. również jest tym samym człowiekiem, którym był. To że bawi go atencja, czy napinka rozumiem. Forum służy do rozrywki, śmiechu, a nie poważnego przeżywania
This post was edited by DrumAndBase on Oct 2 2009 02:32pm