[QUOTE=garbol-pl,Thu, 16 Aug 2007, 23:03][QUOTE=home,Thu, Aug 16 2007, 08:59pm][QUOTE=Szary7,Thu, 16 Aug 2007, 22:53][QUOTE=bedens,Thu, 16 Aug 2007, 22:51]wez szary odpierdol sie od gera ile masz lat? bo tak sie sklada ze Ger ma 20 lat i nie jedno wypil ^^[/QUOTE]
Chuj mnie to boli ile on ma lat i ile kurwa wypil ( zaden powod do dumy ), patrzac na to co reprezentuja jego zdjecia, widze plebs z pod warzywniaka.[/QUOTE]
ty nigdy nie piłeś alkoholu w takich ilościach?
pokaz swoje zdjęcie to tez cos wywnioskujemy[/QUOTE]moja fote? ok juz daje tylko nioe bij ;]
[B]wszystkie zainteresowane laski prosze o kontakt || bn acc: garbol-pl[/B][/QUOTE]
To bylo do mnie

, odpowiedz brzmi : naucz sie czytac/ ogladac topic w ktorym sie " poruszasz ".
[QUOTE=Mauku�_Makiego,Thu, 16 Aug 2007, 23:02]Ty lubisz se pomachac ciezarem i cieszysz morde jak cos ci tam rosnie a
inny lubi sie napic z kumplami i tez mu wesolo i nie ma w tym nic
zlego. Jak Ci sie nie podoba to nie patrz, komus Twoja twarz tez moze
sie nie podobac i co? ma Ci napisac wypierdalaj z ta morda bo tu jest Polska?[/QUOTE]
Nie chodzi mi o jego twarz, czy wyglad.
[QUOTE=bedens,Thu, 16 Aug 2007, 23:00][QUOTE=Szary7,Thu, Aug 16 2007, 08:57pm][QUOTE=bedens,Thu, 16 Aug 2007, 22:55][QUOTE=Szary7,Thu, Aug 16 2007, 08:53pm][QUOTE=bedens,Thu, 16 Aug 2007, 22:51]wez szary odpierdol sie od gera ile masz lat? bo tak sie sklada ze Ger ma 20 lat i nie jedno wypil ^^[/QUOTE]
Chuj mnie to boli ile on ma lat i ile kurwa wypil ( zaden powod do dumy ), patrzac na to co reprezentuja jego zdjecia, widze plebs z pod warzywniaka.[/QUOTE]
daj swoje zdjecie cwaniaku aka e-kidzie[/QUOTE]
Popracuj nad umiejetnoscia czytania tematu, w ktorym sie wypowiadasz.[/quote]
[QUOTE=bedens,Thu, 16 Aug 2007, 22:55]
edit: myslisz baranie glupi ze on sam to pil? jak tak myslisz to wez cos ciezkiego co masz pod reka i pierdolnij sie zebys zajeczal cze[/QUOTE]
Te slowa odzwierciedlaja nie moj, lecz Twoj kretynizm.[/QUOTE]
y moj poziom jest zalosny Twoj bardziej zalosniejszy ;( ciekawe za ktorym postem wjedziesz mi na rodzine =] [/QUOTE]
.... selfowned ?
E: Popierdolilem quote'y , sry/
This post was edited by Szary7 on Aug 16 2007 03:15pm