Quote (zemnolepiejniezadzierajj @ 13 Nov 2016 16:23)
Dr Strange
Ksiegowy
Przelecz Ocalonych
Na ktory isc?
Bylem na wszystkich 3.
Zalezy czego oczekujesz, kazdy film z tego co dales, to calkiem inna dziedzina :| Nie ma co ich nawet stawiac kolo siebie.
Dr Strange - Marvel, super efekty specjalne, spoko fabula, imo duzo lepszy od poprzednich Thorow czy Kapitanow Ameryka, jakoscia porownywalny do pierwszego Iron Mana. Dobra gra Cumberbatcha, niepotrzebny watek milosny.
Ksiegowy - zrobiony ala Bourne, moim zdaniem lepszy od filmow z Bournem. Affleck zagral swietnie. Sceny walki na duzy plus, akcja non stop. Minusem jest to, ze w polowie filmu mozna sie domyslec, co i jak, a koncowka podchodzi pod zbyt familijne zakonczenie, to film bardzo mi sie podobal i sie na nim swietnie bawilem.
Przelecz Ocalonych - nie ma co za duzo pisac, mistrzostwo. Czas mi zlecial jak nigdy, troche polecialo patosem, ale wiadomo, film wypuszczony w dzien weteranow, wiec taki byl zamysl. Film na faktach, Adrew daje rade bardzo dobrze, dawno mnie tak nie ruszyl film, zebym byl w niego wpatrzony przez caly czas i nawet mi nie przeszkadzalo pierdolenie obok osob. Ode mnie 9.5/10 - imo must see i na pewno zgarnie Oscara, bo nie wiem co innego moze mu zagrozic w tym roku.