d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Polityka > Temat Oficjalny
Prev1117311741175117611771426Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,415.07
Feb 8 2018 06:56am
Quote (Niemowmi @ Feb 8 2018 12:57pm)
O kurwa, walka dwóch tytanuw spierdolenia tutaj toczy się w najlepsze xdddd

Ty nigdy tutaj nie miałeś nic sensownego do powiedzenia, gimbie. Jeszcze nie odpowiedziales mi na pytanie z jakimi gospodarczymi pomysłami Korwina się nie zgadzasz, bo coś tam kiedyś pierdnąleś na ten temat. :)
Member
Gold: 3.02
Feb 8 2018 07:06am
kto mi powie która gazeta na okładce miała porównanie Kaczyńskich do ziemniaka?
Member
Gold: 124.01
Feb 8 2018 07:11am
Quote (Lesny_Barb @ Feb 8 2018 01:56pm)
Ty nigdy tutaj nie miałeś nic sensownego do powiedzenia, gimbie. Jeszcze nie odpowiedziales mi na pytanie z jakimi gospodarczymi pomysłami Korwina się nie zgadzasz, bo coś tam kiedyś pierdnąleś na ten temat. :)

Sugerujesz, że odpowiem wezwany do tablicy przez jakiegoś losowego tarda, który nigdy tu kimkolwiek nie był ;DD Jedyne co jest tu gimbusiarskie to wiara w to, że można cokolwiek znaczyć w polityce będąc co najwyżej operatorem maszyny do robienia uszczelek. Nie muszę tu brylować by zaimponować kanapowym politykierom, więc dupa cicho, kontynuuj ten cripple-fight z Ironem i daj się pośmiać
Member
Gold: 95.11
Feb 8 2018 07:21am
Quote (Elfisher @ Feb 8 2018 01:29pm)
Kurwa, serio? Kłócicie się o to, która telewizja uprawia mniej szkodzącą propagandę?

Member
Feb 8 2018 07:25am
Quote (Niemowmi @ Feb 8 2018 02:11pm)
Sugerujesz, że odpowiem wezwany do tablicy przez jakiegoś losowego tarda, który nigdy tu kimkolwiek nie był ;DD Jedyne co jest tu gimbusiarskie to wiara w to, że można cokolwiek znaczyć w polityce będąc co najwyżej operatorem maszyny do robienia uszczelek. Nie muszę tu brylować by zaimponować kanapowym politykierom, więc dupa cicho, kontynuuj ten cripple-fight z Ironem i daj się pośmiać

Ohoho kurwa odezwał się najpopularniejszy i najbardziej lubiany uzytkownik :D Haha. Nie ma sensu się tutaj kłócić kto na mainie miał starsze join date, ale najwyraźniej etencyjnosć tutaj jest dla Ciebie najważniejsza, jebac merytoryke :) Ubaw to ja mam z takich oszołomów jak Ty, krytykowales mnie za katolstwo, sam chwaląc się jaki to nie jesteś wolnosciowiec, by następnie stwierdzić, że nie zgadzasz się z Korwinem i unikać odpowiedzi dlaczego. Co za dzieciak. :D:D To temat o polityce, nikt nie musi nikomu nic udowodnić, ale jak Cię temat nie interesuje, to po chuj się wpierdalasz?
Member
Gold: 124.01
Feb 8 2018 07:38am
Fajny jesteś szczekacz, lubię takich :) Dalej myślisz, że powinienem ci tu odpowiadać bo tak sobie życzysz, mimo że napisałem że tak nie będzie. Nie jesteś zbyt lotny, ale to właśnie dla takich tu przychodzę :) Nie będę się wdawał w dyskusję z tobą, ale nie raz jeszcze zaczepię. Tylko trochę więcej agresji by się przydało, tu akurat fifi ma nad tobą przewagę.
Member
Gold: Locked
Feb 8 2018 07:49am
Quote (Niemowmi @ 8 Feb 2018 15:38)
Fajny jesteś szczekacz, lubię takich :) Dalej myślisz, że powinienem ci tu odpowiadać bo tak sobie życzysz, mimo że napisałem że tak nie będzie. Nie jesteś zbyt lotny, ale to właśnie dla takich tu przychodzę :) Nie będę się wdawał w dyskusję z tobą, ale nie raz jeszcze zaczepię. Tylko trochę więcej agresji by się przydało, tu akurat fifi ma nad tobą przewagę.

Srsly, gość cie zjadł na śniadanie i wysral na rzadko, a ty nawet jednego zdania w obronie swoich racji nie potrafisz skleic. Oczywiste jest, że wiesz ze coś zjebales i glupio ci sie przyznac (mimo ze nawet nie wiem o chuj wam chodzi).
Poza tym płaczesz rzeke, ze nie bedziesz mu odpowiadać... i wciąż to robisz. Kurwa człeniu ogar troche xd
Member
Feb 8 2018 08:01am
Quote (Niemowmi @ Feb 8 2018 02:38pm)

Nie liczę na to, bo cóż Ty mi mozesz powiedzieć jak chuja wiesz. :) Takim atencjuszom jak Ty, bez wiedzy, poglądów i z nijaką osobowością, pozostaje jedynie kreowanie własnej osoby na kogoś kompetentnego i fajnego, żeby czasem ktoś nie pomyślał, że znaczysz mniej niż społeczna bakteria. :) Nie przeceniaj tak swojej "lotności" bo jedyne co tutaj reprezentujesz to prostactwo i śmieszkizm, nawet w tematach gdzie wypadałoby wykazać się odrobiną rozumu. Nic do Ciebie nie mam typie, ale od samego początku depczesz mi na odcisk.

This post was edited by Lesny_Barb on Feb 8 2018 08:16am
Member
Gold: 306.44
Feb 8 2018 08:38am
A TYMCZASEM W ALTERNATYWNEJ RZECZYWISTOSCI
Oh wait, to Warszawa wczoraj xddddddd

Code
Wstyd na cały świat. Żydzi plują na obcych, a nasi na swoich. Żydzi nie opowiadają światu o "żydowskiej policji" w getcie. Nie mają pretensji do braci z USA o to, że w czasie wojny udawali, że nie widzą holokaustu. Przez takie akcje jesteśmy pośmiewiskiem. Nie mam słów na taki rynsztok.

Code
Oni sa tak ogarnieci nienawiścią, ze sa gotowi zamordowac jakiegos żyda aby tylko udowodnic, ze polacy są antysemitami i są odpowiedzialni za ich śmierć
Member
Gold: 50.00
Feb 8 2018 08:44am
Quote (wlkb @ 8 Feb 2018 14:21)

Biorąc pod uwagę fakt, iż w Afryce jest nieporównywalnie więcej nosicieli HIV oraz możliwość bycia zapłodnionym przez Araba który żyje w regionie szalejącego kazirodztwa można się z nią zgodzić. Argument zupełnie z dupy (xD) jako bait polityczny ale da się go obronić.
Go Back To Polska Topic List
Prev1117311741175117611771426Next
Add Reply New Topic New Poll