Quote (Ironfister @ Feb 1 2018 11:27pm)
Wiem, że większości z nich nie przekonam, ale po prostu nie moge siedzieć cicho, jak oni piszą takie bzdury. Siedząc cicho to tak, jakbym przytakiwał.
W ustawie są zapisane dwa ograniczenia. Jedno zdanie z ustawy ogranicza liczbę PiSiorów do 9, drugie do 11.
Co robi sąd: mówiąc prostymi słowami, sąd określa, co jest "prawda" a co "kłamstwo".
Takie rzeczy jak "prawda" nie powinny podlegać demokratycznemu głosowaniu, co w polskich warunkach jest "plebiscytem kłamczuchów", ani zmieniać się co kadencja.
W państwie docelowym PiSu sąd wybierany przez polityków nie musi trzymać fasonu - wystarczy, że telewizja nie pokaże przekrętów, biskup zapewni na kazaniu, że partyjny sąd jest dobry i dobrze sądzi.
I już się mało kto o tych przekrętach dowie.
W TV Trwam przed wyborami politycy PiSu stanowili 100% polityków występujących w tej telewizji!
W takich warunkach Ci sędziowie wskazani przez PiS mogą robić właściwie wszystko, żadnego fasonu nie trzeba trzymać.
Nielicznych niepokornych, jak mnie, zagłuszy się jakimiś bzdurnymi pomówieniami o bycie "żydowskim hitlerowcem" i "komunistą".
Te bzdurne pomówienia macie juz tutaj całkiem dobrze przecwiczone.
Co takiego poważnego odpierniczyli aktualni sędziowie, że nie trzymają fasonu, że trzeba ich wszystkich koniecznie wywalać. słucham. tylko nie wyskakuj mi tutaj z jakimś jednym sędzią, co gdzieś tam ukradł pendrive ze sklepu, lol.
TVN to amerykański kapitał, kłamczuszku.
Polsat natomiast kontroluje Polak, Solorz.
Jeszcze zanim PiS rządził miał TV: Trwam, Republika.
Tygodniki, portale internetowe.
Kto chciał posłuchać indoktrynacji partyjnej PiSu - ten mógł.
Chociaż moim zdaniem wszystkie kłamliwe telewizje powinny były zostać zamknięte. Nie można tolerować nietolerancji.
Zgadzam się, TVN powinien zostać zamknięty, zwłaszcza po tej akcji ze "starcami, kobietami i dziećmi" uchodzcami.