Kiedy przyszli po Rzeplińskiego, by zamknąć go w lochu na zamku - milczałem. ⭕️
Kiedy przyszli po Frasyniuka, by zamknąć go w tajnym więzieniu Kaczyńskiego, AL-KWA-TRAZ - milczałem. ❎
Kiedy przyszli po Krystynę Jandę i przykuli ją łańcuchem do komputera, żeby nie mogła zagrać żadnej wybitnej roli i żeby mogła tylko napieprzać wpisami na fejsie - milczałem.
Kiedy przyszli po Hołdysa, zabrali mu gitarę 🎸 i zakazali mu wydawania kolejnych genialnych, rewolucyjnych płyt, jednej za drugą - milczałem.
Kiedy przyszli po reżysera Vegę i deportowali go na Syberię - milczałem.
Kiedy przyszli po Wałęsę, który tymy rencamy obalił awarię gniazdka w kiblu - nie będę milczał. 🔧
Nie bądź obojętny! ☝️ Podpisz petycję o uwolnienie Legędy i Wielkiego Pszywutcy! ❗️❗️
Na mocy Konstytucji, artykuł 7, paragraf 48989337 B - jeśli ten wpis dostanie 4 miliony lajków, reżim nie będzie miał wyboru, zostanie uruchomione tak zwane Wojenne Prawo Suwerena ⛔️, ustanowione jeszcze przez generała Jaruzelskiego, który omawiał je w 1984 z Kiszczakiem na Gadu-Gadu (tak tak, komuniści wszystko mieli szybciej niż reszta narodu). W praktyce oznacza to, że:
* pisowski reżim będzie zobowiązany do wypuszczenia (w ciągu 24 godzin) na wolność Rzeplińskiego, Frasyniuka, Wałęsę, Nitrasa, Scheuring-Wielgus, Kayah, Vegę i resztę uwięzionych opozycjonistów oraz celebrytów ❎
* Krystyna Janda musi zostać rozkuta z łańcuchów i uwolniona od komputera, musi też otrzymać odszkodowanie na koszt państwa 🌈
* a jeśli ten wpis polubi lub podpisze petycję) 10 milionów ludzi - Hołdys nagra pierwszą od czasu stanu wojennego (od 1982 roku) niegównianą płytę. 🎯