Quote (Xasthur @ 2 Jun 2015 16:07)
Nie wiem czy powinienem w ogóle odpisywać, bo pisanie tego na serio oznacza dwie możliwości. Debil albo troll.
Wierzysz w cokolwiek co obiecuje PiS lub ta śmieszna nowa partyjka? To zanęta dla lemingów, a w gruncie rzeczy chuja zrobią. Podmianka za PO jest tak ewidentna, że aż żal komentować. Mogą obiecywać nawet obniżkę podatków do 10%, a i tak kurwom nie uwierzę.
Kaczyński to kłamczuch, socjalista, życiowy nieudacznik bez prawa jazdy i żony, do tego od 5 lat na silnych prochach.
odnośnie nowoczesna.pl:
"Nie chcemy rozbuchanych przywilejów grup zawodowych, takich jak górnicze czy rolnicze."
"Pragniemy przywrócić wolność gospodarczą."
Mi się podoba

Władzy pewnie nie zdobędą bo lemingi zagłosuja na PiS co to im obieca 400mld socjalu no ale cóż, może chociaż wejda z kimś w koalicje zamiast tego zgniłego PSL'u.
Quote (Janusz_Tracz @ 2 Jun 2015 15:58)
ja odnosze wrazenie, ze te wszystkie wpolityce, wsieci i dorzeczy to prawie takie same szmaty jak wyborcza tylko ze po drugiej stronie. pisowska agitka 24/7 jak w republice.
Pisałem już wcześniej że te wszystkie propagandowe badziewia są utrzymywane przez kaczyńskiego z pieniędzy podatników zgromadzonych w skok'ach. Równie wiarygodne co ulotka wyborcza.
This post was edited by Ironfister on Jun 2 2015 11:01am