Quote (markov @ Dec 11 2009 03:08pm)
brednie gadasz,
to, ze telefony, badz ich znikome ilosci obsluguja aktualnie flash nie ma nic wspolnego z osoba Pawelka, on na to nic nie poradzi. Gra jest flashowa, a telefony sobie aktualnie z tym nie radza, badz radza takie, ktore kosztuja gruba forse ( htc, n97, itd )
nie interesuje sie az tak takimi rzeczami
ale za niedlugo n97, htc (iphone?) nie beda kosztowac "grubej forsy" bo jak wiadomo nowsze wypiera starsze
wiec juz by mogl zaczac o tym myslec co by tak zrobic LSa zeby sie dobrze gralo na mobilnym sprzecie
ja bym sie bardziej w takie cos pakowal niz robic coraz to nowsze aktualizacje ktore niewiele zmieniaja, ja bym tak zrobil ze prosta, przyjemna wersja LSa na mobilny sprzet (tel, psp i co tam jeszcze) a jakas fajna z duza liczba animacji i fajna grafa na kompy
to mysle ze naprawde by mu zyski przynosilo (bo tylko o to w tym przeciez chodzi)
e: lol wlasnie machnalem 3mq w tym sezonie i pass, mozliwe ze dzieki tej aktualizacji ^^
mam takie pytanie bo tam jak sie robi postac, to moge wybrac usable weapons i arms
czy jak wybiore swords to nie moge daggers wtedy?This post was edited by aniolek on Dec 11 2009 08:26am