Quote (Xasthur @ Apr 19 2019 12:14pm)
Akurat czytalem arta na jm:
Ciąg dalszy historii, o której pisaliśmy w zeszłym tygodniu (podpunkt 10). Jessy Taylor wpadła w rozpacz, gdy Instagram zablokował jej profil, na którym miała ponad 100 tys. fanów. Dziewczyna, która przyznała, że nie nadaje się do normalnej pracy, utrzymuje, że została zablokowana nieuczciwie:
Blokada nie wynika z wyzywających zdjęć. Instagram zrobił to, bo mam na profilu za wielu hejterów. Czuję się tak, jakby każdy bez powodu był przeciwko mnie. Dlaczego nikt mnie nie lubi? Przecież ci ludzie nawet mnie nie poznali osobiście.
W końcu Jessy postanowiła walczyć o swoje i zadzwoniła na policję. Powód zgłoszenia? MORDERSTWO.
Czułam się, jakby mnie ktoś zabił, a potem połączył się z internetem i napisał: "Zamordowałem tę dziewczynę". Zadzwoniłam na policję, ale stwierdzili, że nie mogę porównywać morderstwa z czymś takim. Uważam, że mogę, bo właśnie tak się czuję.
Ostatecznie Jessy odzyskała konto, gdy osobiście skontaktował się z nią jeden z założycieli portalu. Podobno blokada została nałożona przez pomyłkę.
Już nigdy nie będę taka sama. Miałam szczęście w nieszczęściu. Czasem musisz przejść przez deszcz, by dostać się do tęczy.
Influencerka znów może publikować na oczach tysięcy ludzi półnagie zdjęcia.
E: sprawdzilem tego instagrama i ojapierdole.jpg
This post was edited by Pozdrawiam on Apr 19 2019 05:49am