Quote (fro5tbite @ Aug 20 2010 09:28am)
?? Chodzilo mi o to, ze nie mozna grac samych hellionow i thorow na roache +np hydry.
Quote (Zix_X @ Aug 20 2010 02:26pm)
Obejrzyj repy idry Dimagi, Madfroga
E: sultan szkoda ze dzisiaj nie ogladales Dimaga vs Demuslim gdzie broodlordy tak dostaly po dupie od terrana
Tylko nie madfroga;] Dimaga, idra, sen.
Quote (OnizukaPM @ Aug 20 2010 12:20pm)
Dobra powiedzcie mi tylko co mam grac vs Thory/Heliony/Siege ? dropy itd odpadaja bo doklada vikingi i ma sensor towera ;/ tak se kampi na mainie + 2 expach i zrobi limit z upami i nie mam nawet jak go przemacrowac =[
i druga sprawa, kompletnie nie umiem vs toss. Infectory to zle wyjscie bo jak zrobie MC to poprostu dostaje target fire na infectory i wpierdol. Corruptory czesto zabija polowe kolosow ale sa wycinane przez stalkery a mojej ground armii juz nie ma =[ Do ultrow czesto nie dozywam nawet. Jakies rady?
Jedyna opcja to gdy wychodzi z bazy zrobic ze 3 nydusy, moze ktoregos nie zobaczy i zniszczyc mu budynki lub wydobycie. Wtedy albo wroci(blad) albo idzie do zerga. Pakujesz armie z powrotem i zostaje tylko modlitwa. xD Ogolnie dobrze mixowany mech to imba. W sc1 byly defilery tu nie kontry.
This post was edited by kefir on Aug 20 2010 09:38am