d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Polityka > Temat Oficjalny
Prev1113711381139114011411426Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 655.22
Dec 6 2017 03:53pm
Czytam i w ogóle.
Member
Gold: 3.02
Dec 6 2017 04:14pm
ktoś przeczytał jego posta?
Member
Gold: 0.00
Dec 6 2017 04:17pm
Kobiety islamskie są lepsze od polskich.
Member
Gold: 2,415.07
Dec 6 2017 04:29pm
Quote (Ironfister @ Dec 6 2017 10:51pm)
Byłem wielokrotnie w Londynie, na palcach jednej ręki moge policzyć sytuacje, kiedy widziałem kobiete w burce (nie mylić z hijabem!).
Kobiety islamskie noszą nakrycia głowy, podobnie jak chrześcijanie noszą medaliki na szyi.
I co, chrześcijanie są od tego gorsi? Nie są Polakami/Anglikami itp bo mają medalik? Wolne żarty.
Jest też coś takiego jak "chrześcijańska poprawność ubioru", zdziwiony?

Muzułmanie w Europie się laicyzują. Przykładowo średnia dzietność muzułmanki w Europie to 2,6, i się zmniejsza. To jest niewiele ponad zastępowalność pokoleń (2,1 dziecka).
A wy prawaki dalej uważacie, że ta dzietność wynosi 8 czy 10, i że nas zaleją w 20 lat.
Po prostu nic do was nie trafia. klapki na oczach macie, czy jak?

A odnośnie potencjału do radykalizacji to przypominam, że to chrześcijanie wywołali drugą wojne światową. Niemcy, Rosjanie, Włosi.
Muzułmanie zaś wpuścili wtedy do siebie Polaków, uchodzców, uwolnionych z obozów z terenów Rosji.

Karą za gwałt w Islamie jest kamieniowanie dla żonatego gwałciciela i sto batów oraz wydalenie z kraju dla nieżonatego oprawcy.

Moim zdaniem, jako chrześcijanin, który ma problem np z powszechną pedofilią w kościele, nie powinieneś tak mocno atakować islamu.
Posprzątaj najpierw w swojej religii, a potem krytykuj inną.

O, wypowiedział się naczelny lewak tego forum, islamfil. byłeś w tym londynie i tak mało kobiet w burkach widziałeś? To gdzieś Ty spędził większość tego czasu, w miejskiej toalecie? Ja tylko przejeżdżałem przez Londyn i na jednym tylko przejściu dla pieszych, gdzie przechodzi masa ludzi, naliczyłem mnóstwo czarnych pingwinów, zakrytych po same oczy tymi swoimi strojami. Nie mam nic do ubioru, niech sobie noszą co chcą o ile zezwala na to lokalne prawo, ale też nie wyskakuj z tym medalikiem, bo to żadne porównanie jak już. Medalik to biżuteria, której nawet nie widać.

Muzułmanie się laicyzują? A co ma laicyzacja, do ich popędu, czy ogólnie kultury prokreacyjnej? Że niby allah każe im dużo dzieci robić? Jak już, to mają tych dzieci dlatego, że mogą je mieć. Państwo zapewnia opiekę i daje środki do życia, to korzystają, tak jak korzysta każdy inny obywatel. Ale mentalność mają jednak inną, Europejska kobieta to musi przecież karierę robić do 40+ a weź chociaż zasugeruj, że kobieta powinna wychowywać dzieci, to Cię zlinczują i zwyzywają od seksistów. W Europie, na zachodzie, problem dzietności jest czysto kulturowy a nie ekonomiczny. Tzn, mentalność pro-rodzinna się zmienia, propaguje się inne wzorce.

Chyba Ty masz klapki na oczach, dawno chyba w anglii nie byłeś. Tam niektóre miasta to są już prawie muzułmańskie i ten proces wcale nie trwał setki lat, a ostatnie 2 pokolenia. Ale wiesz co? Mam to gdzieś, jeśli państwo daje socjal i sprzyja takim ludziom, to ich problem.

Ta, chrześcijanie wywołali drugą wojnę światową.. Powiedz jeszcze, że co dziennie na polskich drogach ginie mnóstwo ludzi w wypadkach samochodowych, spowodowanych przecież przez chrześcijan, pewnie w imię Boże. Widać, żeś lewak po irracjonalnych argumentach. Ale chciałbym Cię uświadomić, że dżihad czyli święta wojna motywowana wiarą, a wojna motywowana czynnikami ekonomicznymi, ekspansywnymi, to chyba jednak różnica, co? No dalej, napisz mi o IRA, oni przed zamachami krzyczeli że "w imię Boże''? Poczytaj o motywach ich zamachów i o tym KOGO atakowali. Pisz mi dalej o krucjatach, to Cię zniszczę informacjami.

Kara dla gwałciciela w islamie jest- jasne, a o ilu przypadkach ukamienowania słyszałeś, w sytuacji, gdy muzułmanin zgwałcił europejkę? Już nie mówię, że w Anglii, ale np w krajach arabskich, jakąś turystkę? :)

Z pedofilią w kościele to Ty mi nie wyskakuj, bo musiałbyś mieć twarde statystyki ile tych księży rocznie dopuszcza się takich czynów? Ja widziałem kiedyś info sprzed kilku lat i tych księży pedofilów w więzieniach wcale nie było więcej niż.. piekarzy pedofilów. Masz statystyki? Druga sprawa, kościół jest odpowiedzialny za pedofilie? A zadałeś sobie kiedykolwiek pytanie, dlaczego pedofil przyjmuje święcenia? NO bo chyba zdajesz sobie sprawę z tego, że pedofil ksiądz, był nim zanim trafił do kościoła, co? Dlatego ogarnij się człowieku i nie wmawiaj komuś, że pedofilia w kościele to problem religii, bo to tak jakbyś powiedział manipulatorze, że chrześcijaństwo zachęca do pedofilii i ją gloryfikuje.
Member
Gold: 50.00
Dec 7 2017 01:45am
Quote (Ironfister @ 6 Dec 2017 22:51)
Byłem wielokrotnie w Londynie, na palcach jednej ręki moge policzyć sytuacje, kiedy widziałem kobiete w burce (nie mylić z hijabem!).

Po południu fekalioskórzy się ukrywają w tłumie, ale jak rano popatrzysz to same murzyny i araby bo wtedy biali pracują.
Member
Gold: 50.00
Dec 7 2017 02:04am
ten śmieć nie wie kiedy skończyć tą paradę żenady

https://vod.pl/programy-onetu/newsweek-opinie-mateusz-kijowski-512/wdk1wbr
Member
Gold: 6,207.00
Dec 7 2017 02:58am
Reklamy
nie są takie złe...
To dzięki nim masz darmowy dostęp
do naszych najlepszych treści.
Prosimy, odblokuj wyświetlanie reklam w
naszym serwisie.

Może innym razem.

This post was edited by Xasthur on Dec 7 2017 02:58am
Member
Gold: 2,415.07
Dec 7 2017 06:05am
Quote (Elfisher @ Dec 7 2017 09:04am)
ten śmieć nie wie kiedy skończyć tą paradę żenady

https://vod.pl/programy-onetu/newsweek-opinie-mateusz-kijowski-512/wdk1wbr

Bo to głąb bez wykształcenia i kompetencji. Wypromowali menela i pokazują na siłę, robiąc z niego eksperta.
Member
Gold: 95.11
Dec 7 2017 12:59pm
Quote (Ironfister @ Dec 6 2017 11:51pm)

NIE MYLIĆ! BROŃ PANIE BOŻE!
Member
Gold: Locked
Dec 7 2017 01:13pm
Quote (hehehehehe @ Dec 7 2017 12:17am)
Kobiety islamskie są lepsze od polskich.

miałem setki, potwierdzam
Go Back To Polska Topic List
Prev1113711381139114011411426Next
Add Reply New Topic New Poll