d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Filmy / Movies > Oficjalny Topic
Prev1113711381139114011411413Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jan 3 2016 12:57pm
Quote (mysz15 @ 3 Jan 2016 11:55)
jak juz sie zalogowalem zeby zbumpowac moj topic to przy okazji podziele sie absolutnym wydarzeniem filmowym, ktore wczoraj przezylem niemal z orgazmem zmysłow.

THE BIG SHORT panie i panowie

to jest oficjalnie film roku 2016 i KURWA KROPKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111oneoneone
nie powstanie nic lepszego
Nie wierze, ze ktokolwiek moglby w ogole dac temu filmowi mniej niz 8... ja osobiscie dalem 9,5 a rzadko kiedy daje w ogole 9... ocena 7,6 z filmwebu to jakis skurwiały underrating hejterow gosslinga or whatever...
Pierdolone mistrzostwo scenariusza, epickie przedstawienia calej sytuacji kryzysu z 2008r w usa, dialogi, montaz, a to co kurwa robia aktorzy to jest jebana masakra.... christian kurwa bejl nuf said kurwa... rola zycia imo.
Wykreowane w filmie postacie i ich jaskrawe emocje to jakis kurewski majstersztyk... calej obsadzie i ekipie filmowej powinni kurwa postawic pomnik na krakowskim przedmiesciu. Jak nie bedzie z 5 oskarow to chyba wywine orła...
Cala kurwa sala wyla z beki i co chwila tylko bylo slychac jak wszyscy mordy rozdziawiają i sapią 'woooow'.
Jak wyszlismy z kina to jeszce przez 20 minut nie schodzila z nas ta aura epickosci i doslownie darlismy ryja na ulicy targani emocjami z filmu.
The Big Short - Poleca mysz15 ichuj. Pozdrawiam i logout

edit. - kurwa pomne tylko ze jak wyszlismy z kina to po chwili padł posmyl zeby poszukac kina w ktorym graja ten film jescze tego samego wieczoru, zeby go obejrzec drugi raz.
Pierwszy kurwa raz w zyciu mialem cos takiego ze zaraz po obejrzeniu filmu chcialem go obejrzec jeszcze raz... FFFFFFFFFFUUUUUUUUUU

Az zobaczę, aczkolwiek ciężko mi uwierzyć w bale'a lepszego niż w American psycho :0 (to chyba moja ulubiona rola)
Member
Gold: 1,780.00
Jan 3 2016 01:06pm
Quote (myr00n @ Jan 3 2016 06:57pm)
Az zobaczę, aczkolwiek ciężko mi uwierzyć w bale'a lepszego niż w American psycho :0 (to chyba moja ulubiona rola)

Eystarczy zobaczyc Fightera :)))))
Member
Jan 3 2016 01:11pm
Quote (Rave_PL @ 3 Jan 2016 20:06)
Eystarczy zobaczyc Fightera :)))))

Widziałem, dalej American psycho, chociaż w fighterze tez godzien.
Member
Jan 3 2016 01:34pm
Quote (myr00n @ Jan 3 2016 07:11pm)
Widziałem, dalej American psycho, chociaż w fighterze tez godzien.

Ta scena jak wskakuje do smietnika to 10/10.
Member
Jan 3 2016 01:52pm
Quote (Rave_PL @ 3 Jan 2016 20:34)
Ta scena jak wskakuje do smietnika to 10/10.

Scena z wizytówką w psycho również :))
Member
Jan 3 2016 03:03pm
Quote (myr00n @ Jan 3 2016 07:52pm)
Scena z wizytówką w psycho również :))

Ta, ale Psycho takie "nienaturalne", Figther bardzo rzeczywisty.
Banned
Gold: 10.00
Warn: 20%
Jan 3 2016 03:39pm
Wlasnie wrocilem z SW7: Mocarna Pobudka.
Ogolnie wielkie ufffff, ze nie rozpierdolili serii jakąś bajeczką z mnostwem wymuszonego dretwego humoru sytuacyjnego. Wiec tragedii nie ma. Ale też film nie mial tej starwarsowej iskry i nie czulem wlasciwie zebym ogladal SW tylko jakis przyzwoity sci fi... shame :/
Co mnie raziło:
- głowna dupera jest szkaradna i ma figurę 15letniego chłopca :/ Podczas gdy obie ksiezniczki z 1-3 i 4-6 stawiały mi rakietę gotową do startu jak tylko pokazaly sie na ekranie.
- glowna dupera tyle co wyszla z pizdy mocy, a juz rozpierdala wieloletniego darksajd masta i to w sumie ez.... lol wtf? przesadzoned
- piętaszek też jakis z dupy... w ogole niecharakterystyczny aktor. Nie polubilem go od pierwszego wejzenia
- Oscar Isaac? Do cholery, toz to koles do powaznych roz andergrandowych, a nie do strzelania w xwingu... pasowal tam jak pięść do oka :/
- jedyna postac w filmie ktora miala jaja to han solo... i go kurwa usmiercili -_-
- humoru sytuacyjnego mogloby byc nieco mniej (acz nie byl az tak tragiczny ogolnie) - szczegolnie mnie wkurzalo jak powazne sceny zostaly rozładowane jakims gupim prankiem (np. wkurzony Kylos wola straże, a oni robia w tyl zwrot i sobie 'smiesznie' truchtają w pizdu..)
- ogolnie fabula z DUPY! Wielka galaktyka, bron zdolna do niszczenia calych ukladow planetarnych na jednego szczała, a kurwa wielka afera o 1 dżedaja i jakas mape... przerost formy nad trescia
- wysadzenie jednego malego elementu struktury gwiazdy smierci rozpierdolilo cala planete.... WTF? to tak jakby wytluczenie okna w WTC spowodowalo zawalenie sie obu wierz...
- Malo mechów, malo zajebistego latajacego zelastwa, slabo zaaranżowane bitwy... duzi chłopcy nie znajda tu nic dla siebie...
6,5/10 moja ocena

Quote (myr00n @ 3 Jan 2016 19:57)

w american psycho to on mial dobra rzeźbe zrobioną i tyle. Jesczce wtedy byl gowniarz.
Teraz to jest dopiero aktor z klasą.
Moze w sumie przez to, ze się z jego postacią utozssamilem (perkusista, slucha metalu, w ogole totalnie z czapy koles odpierdalajacy masę wtfów i nie pasujacy do otoczenia.), dlatego uznalem, ze rola zycia w The Big Short...
ale na prawde zagral genialnie charakterystyczną postać. W sumie Gossling rozpierdolił również, Steve Carell też... najbardziej chyba rozczarowal mnie moj ukochany Brad Pitt - choc jego postac w sumie miala byc taka zamulona...
Member
Gold: 25.00
Jan 3 2016 05:14pm

czekam na ten film z niecierpliwoscia :drool:

This post was edited by Frank_Medrano on Jan 3 2016 05:14pm
Member
Gold: 2,777.00
Jan 3 2016 05:23pm
bylem wlasnie na tych nowych SW i film polecam tylko i wylacznie fanom serii, ja sie wynudzilem i naziewalem, od polowy zerkalem na zegarek co jakies 10 min.
slabo, oj slabo
Member
Jan 3 2016 05:42pm
Quote (mysz15 @ Jan 3 2016 11:55am)
jak juz sie zalogowalem zeby zbumpowac moj topic to przy okazji podziele sie absolutnym wydarzeniem filmowym, ktore wczoraj przezylem niemal z orgazmem zmysłow.

THE BIG SHORT panie i panowie

to jest oficjalnie film roku 2016 i KURWA KROPKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111oneoneone
nie powstanie nic lepszego
Nie wierze, ze ktokolwiek moglby w ogole dac temu filmowi mniej niz 8... ja osobiscie dalem 9,5 a rzadko kiedy daje w ogole 9... ocena 7,6 z filmwebu to jakis skurwiały underrating hejterow gosslinga or whatever...
Pierdolone mistrzostwo scenariusza, epickie przedstawienia calej sytuacji kryzysu z 2008r w usa, dialogi, montaz, a to co kurwa robia aktorzy to jest jebana masakra.... christian kurwa bejl nuf said kurwa... rola zycia imo.
Wykreowane w filmie postacie i ich jaskrawe emocje to jakis kurewski majstersztyk... calej obsadzie i ekipie filmowej powinni kurwa postawic pomnik na krakowskim przedmiesciu. Jak nie bedzie z 5 oskarow to chyba wywine orła...
Cala kurwa sala wyla z beki i co chwila tylko bylo slychac jak wszyscy mordy rozdziawiają i sapią 'woooow'.
Jak wyszlismy z kina to jeszce przez 20 minut nie schodzila z nas ta aura epickosci i doslownie darlismy ryja na ulicy targani emocjami z filmu.
The Big Short - Poleca mysz15 ichuj. Pozdrawiam i logout

edit. - kurwa pomne tylko ze jak wyszlismy z kina to po chwili padł posmyl zeby poszukac kina w ktorym graja ten film jescze tego samego wieczoru, zeby go obejrzec drugi raz.
Pierwszy kurwa raz w zyciu mialem cos takiego ze zaraz po obejrzeniu filmu chcialem go obejrzec jeszcze raz... FFFFFFFFFFUUUUUUUUUU

Donnie Darko też ma 7.6 albo 7.7 średnią ocen na Filmwebie. :D
The Big Short Chętnie obejrzę po takiej "recenzji". :3

/e jakiś dziwny chyba jestem, najnowszy SW to chyba jeden z ostatnich filmów, które bym chciał obejrzeć, z nowych już prędzej Spotlight, wyżej wymieniony The Big short czy Youth.

/e2 komentarz i oceny aktorów "The Big Short" sprzed 9 dni:

"26 głosów oddanych:
Brad Pitt 9,8
Christian Bale 9,4
Ryan Gosling 1,6
Steve Carell 1,5

skąd tak wielkie kontrasty?"

:D

This post was edited by PQA on Jan 3 2016 05:44pm
Go Back To Polska Topic List
Prev1113711381139114011411413Next
Add Reply New Topic New Poll