Quote (Elfisher @ 4 Dec 2017 21:43)
w sumie nie ma co się czepiać typa że kupuje ubrania, równie dobrze można powiedzieć że oszust bo kupuje sobie coca cole a przecież powinien pic tylko wodę albo chociaż cole z biedry. poza tym zdjęcie w sklepie nic nie znaczy, nie widać żeby coś kupował albo mierzył. trochę rozdmuchana afera, zupełnie w stylu lisa czy innego michnika. dziwi mnie tylko jak szybko z bohatera narodowego i największego patrioty stał się szmaciarzem po którym obie strony barykady leją pomyje. nie jest mi go szkoda, bo sam sobie taki los zapewnił. kto teraz będzie tym heroicznym wybawcą Polski?
Gdyby ten jego dochód z KOD trafił na jego konto, gdzie połowe zabrałby komornik, to by się dało wytłumaczyć.
Ale nie dość, że wziął kontrowersyjne pieniądze, to jeszcze ukrył je przed komornikiem - na koncie nowej żony.
Zdobył popularność, rozpoznawalność, niestety zniszczył to chciwością. Wcale mi go nie żal, i wcale się nie dziwie, że wszyscy wylewają na niego teraz pomyje.
Quote (Elfisher @ 4 Dec 2017 21:43)
do 18 bezwzględnie, do 26 jeśli kontynuują naukę.
mało tego, alimenty działają też w drugą strone, czyli dzieci mają obowiązek płacić pieniądze swoim rodzicom i dziadkom, jeśli potrzebują oni pieniędzy.