Quote (Zix_X @ 20 Aug 2010 15:44)
nie wiesz co mowisz, colosy tak jedza hydry i wszystko co lazi po ziemi ze tam sie nie da zniszczyc nawet 10% tego co on ma, do tego wg mnie szybkosc wytwarzania jednostek u zergow i u protosow jest imo podobna, tyle stalkerow co on moze nasrac w jednym momencie..
no wiadomka ze przepierdala sie przez chydry jak przez maslo, nie neguje tego, co mialem na mysli to to, ze beda te hydry czy raczej lingi robily za cannon fodder, podczas gdy ty mutami rozpierdalasz najwiecej jak sie da. ale to i tak teoretyzowanie, bo jak koles ma tak dobre makro w porownaniu do ciebie to w mikro tez cie zje.
Quote (OnizukaPM @ 20 Aug 2010 15:48)
problem w tym ze ja atakuje majac 200/200 + w miare dobre zaplecze produkcyjne a on ma 170 limitu i po starciu ja mam 80limitu a on 140 i on dorabia z 8 wg + 2 robo do 180 a ja za chwile mam znowu 200/200 i atakuje znowu, ale po tym ataku juz nie mam wystarczajaco surowcow/larw na kolejna mase =/ w tym problem jest
no to za duzo dales mu sie rozpanoszyc, zacznij wczesniej go nekac czyms zeby nie mogl sie rozbudowac za dobrze.