Quote (cagiva @ Nov 17 2009 03:27pm)
mam pytanko co do wellowania itemow, bo nie za bardzo to ogarniam
nie mam wystarczajaco dobrego gearu zeby wellowac, ale podobno mozna tez zarobic ladne fg na sprzedawaniu 'bialych' itemow, ktorych uzywaja wellerzy
moje pytanie brzmi nastepujaco : jakie itemy nalezy zbierac, z jakim lvl req, czy itemy z lvl req55 sie przydadza well graczom; JAK TO WSZYSTKO DZIALA :>
prosze mi to wytlumaczyc jak 6letniemu dziecku, thx
jak to aniolek powiedział nie da sie wystawić białego itemu w mp ^
ale tak można je sprzedać w inny sposób, a więc jak jestes w guild rising i masz wykupionego vaulta to zapytaj ludzi z guild czy kupia od ciebie bielgo itema

wyslesz go komus w guild dzieki opcji transfer a on ci przesle piniondze xdd oczywiście może cie ojebać bez zadnych konsekwencji.
widziałem kiedys pare topów gdzie ludzie własnie oferowali w taki sposób białe itemki ^ byli bezgildiowi wiec jak ci na guild rising nie zalezy to sobie topa zrob, jak juz postawisz topa to oczywiscie wpadna ludzie co ci powiedza ze bialych items sie nie da sprzedać to im powiesz że sprzedasz je poprzez transfer guildiowy i że jesli chca je kupić to musza zagadac ze swoim guild szefem aby cie dodal na jakas chwile do guild na czas transferu

osobiscie nie polecam takiej opcji ale sie da

jak vaulta nie posiadasz to juz wogole sie nie oplaca tak robić, bo wydasz na niego 100 fg a za itemki biale zarobisz grosze. no chyba ze masz takich na wysokim lvlu sporo.
masz tez inna opcje w przypadku posiadania vaulta, możesz zapytać kogos w guild czy ci zweluje charma. co prawda takiej opcji ne propnuje jesli nie masz zaufanej osoby, w przypadku dobrego wela zawsze ma opcje podmienic item i podeslac ci crapa ^