Quote (firstmurloc @ Feb 17 2024 11:10am)
nie rozumiem tego podejscia, w sensie ze chcesz nie grac w pierwszy dzien czy cos, kupic currency, zeby przyspieszyc sobie co dokładnie?
etap w ktorym twoj build moze zaczac farmic x mechanike az ci sie nie zwroci?
Bardziej chodzi mi o coś w rodzaju nie zaczynania na poczatku ligi, a wbicia po 2-3 tygodniach, zarzucenia z mirrora/dwoch na gotowy build i farmienie sobie endgame juiced mapek i chomikowanie currency. Po prostu bardzo nie lubie tego early gameplayu w tej grze, wole wbijac "na gotowe".
Podejscie moze i dziwne biorac pod uwage, ze mowimy tutaj o arpg, ale no co zrobic, tak juz mam xD
Dla mnie po prostu przyjemnosc z tej gry zaczyna sie dopiero jak mam full build na poziomie clearowania szybko juiced mapek. Zapyta ktos - po co, skoro postac juz wykonczona, wiec jaka motywacja do farmy? No nie wiem, po prostu wtedy dopiero gra mi sprawia przyjemnosc, farmie dla gameplayu skonczonej postaci, a nie dla rozwijania tej postaci od zera do bohatera.
Quote (nestlecornflakes @ Feb 17 2024 11:07am)
Mozna kupic lvl service na league start, ale nikt nie jest taki głupi żeby robić to za drobniaki, bo grajac samemu wyfarmi 5x wiecej. Z kolei jak pusci bota do lvlerki to ggg banuje.
Ryzyko banicji w poe za rmt jest zerowe jeśli robisz to w rozsadny sposob. Jedyny problem to sklepy/resellerzy którzy maja tu po kilka kont i stale dokładaja nowe
Nie no lvlowanie to tam whatever, 5-6h i elo, ale nie jest to cos co nazwalbym dajacym w jakimkolwiek stopniu przyjemnosc, bardziej przykra koniecznosc. Bardziej chodzilo mi o skip ligi przez pierwsze 2-3 tyg i potem wbicie na gotowe za fg i farma juiced mapek gotowym buildem.
Ryzyko banicji w poe za rmt jest zerowe jeśli robisz to w rozsadny sposob. Jedyny problem to sklepy/resellerzy którzy maja tu po kilka kont i stale dokładaja nowe
I o to mi chodzilo, dzięki. Jak RMT to tylko od legitnych graczy, ktorzy tez maja pewne standardy w dobieraniu kont, z ktorymi robiliby rmt, wiec chyba powinno byc bezpiecznie.
This post was edited by xshise on Feb 17 2024 04:29am