d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Horking Business - Ver. 2.0 > Baldy's Last Courtesy.
Prev1101112131425Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 4.00
May 31 2007 04:24am
Quote (Sify_PL @ Thu, 31 May 2007, 11:19)
Quote (Legitimate_First @ Thu, 31 May 2007, 12:13)
Quote (hellb0y @ Thu, 31 May 2007, 12:02)
Quote (Legitimate_First @ Thu, 31 May 2007, 10:37)
Quote (Hermesmaster @ Thu, 31 May 2007, 07:11)
Quote (hellb0y @ Wed, 30 May 2007, 22:59)
Quote (Hermesmaster @ Wed, 30 May 2007, 21:05)
Quote (chaos_n @ Tue, 29 May 2007, 20:14)
Beast ma crap dmg i ogolnie jest crap (-30 all stats, trzeba reperowac co jakis czas)
Fajnie sie cytuje ten topic laugh.gif . 2x botd THE BEST. kto mi powie , ze sie myle?
Powiedz mi co nosi Twoj barb na glowie, a ja Ci powiem czy sie mylisz, czy nie...
1.CoT

2. A ja gram wciąż bez merca, bo mi umrzywa dośc często. Mały lvl ma i tylko 5x resów na fire :/.
Ad. 1) Skoro nosi CoT, to nie potrzebny Ci drugi BotD. Masz wystarczajaco leecha. Grief mocno Ci dmg zwiekszy, a co wazniejsze, dmg, ktory nie potrzebuje AR (tzn. ze jak cios wejdzie, to masz gratis obrazenia z Griefa).
I zamiast Goldwrap'a mozna pokusic sie o zalozenie czegos takiego:

Bardzo ladne. Goldwrap odpada w przedbiegach.

jest tez kwestia seny takiego paska :C

Kosztowal 15 fg tongue.gif

Member
Gold: 300.00
May 31 2007 04:24am
Quote (Sify_PL @ Thu, May 31 2007, 10:19am)
no ok mana drain jest wkurzajacy :S

Masz na myśli mana burn? Jak masz pasek 16-boxowy, to nie stoi nic na przeszkodzie, żeby wrzucić 4xmana. Już kiedyś pisałem - ja noszę na pasku 8xfiolka, 4xmana, 4xtp scroll (pod warunkiem, że odpalam D2, bo mnie WoW wessał bez reszty). Przy mb lepiej łyknąć manę, bo fiolkę potrafią ponownie "wessać" zanim zaczniesz kręcić trąbki.

This post was edited by Elder33 on May 31 2007 04:25am
Member
Gold: 180.10
May 31 2007 04:40am
moge ci reapera za 1fg opchac non etha:P

2*botd zwieksza ar life mane dzieki 30stats, dlatego wg mnie troszke lepsze
Member
Gold: 1.15
May 31 2007 05:54am
Bardzo fajna taktyka, faktycznie lepsza od poprzedniej smile.gif
1337/10
Banned
Gold: 0.00
Warn: 40%
May 31 2007 12:44pm
Quote (Legitimate_First @ Thu, 31 May 2007, 11:37)
Quote (hellb0y @ Wed, 30 May 2007, 22:59)
Quote (Hermesmaster @ Wed, 30 May 2007, 21:05)
Quote (chaos_n @ Tue, 29 May 2007, 20:14)
Beast ma crap dmg i ogolnie jest crap (-30 all stats, trzeba reperowac co jakis czas)
Fajnie sie cytuje ten topic laugh.gif . 2x botd THE BEST. kto mi powie , ze sie myle?
Powiedz mi co nosi Twoj barb na glowie, a ja Ci powiem czy sie mylisz, czy nie...
1.CoT

2. A ja gram wciąż bez merca, bo mi umrzywa dośc często. Mały lvl ma i tylko 5x resów na fire :/.
Ad. 1) Skoro nosi CoT, to nie potrzebny Ci drugi BotD. Masz wystarczajaco leecha. Grief mocno Ci dmg zwiekszy, a co wazniejsze, dmg, ktory nie potrzebuje AR (tzn. ze jak cios wejdzie, to masz gratis obrazenia z Griefa).

Ad. 2) Kup sobie Eth Duriela 200 ED. Dostaniesz takiego za 2 FG. Skoluj tez Ko, Lem i Diament do formuly. Upgrade Duriela 200 ED powinien jego Defa do ok. 2.1-2.3k podwyzszyc (z Twoim Shoutem bedzie to niebotyczny Def, ok. 25k).

Jesli nie stac Cie na Eth Andy, zaloz Mercowi na glowke Tal Rasha's Horadric Crest (10 LL, 10 ML, 15 All Res, 60 Life). Tani przedmiocik, pewno nawet gdzies Ci na mulach wala. Jesli nie, to pusc mi PM, ja chyby mam 2 takie lipy. Do czasu kiedy skolujesz Andy, jest to znakomity substytut.

Mowisz, ze maly ma level. Merca sie nie leveluje, tylko kupuje gotowego. Zleveluj swoja postac i kiedy osiagniesz poziom, ktory Ci pasuje (np. 93), kup Merca. Jesli nie stac Cie na Reapera, daj mu w lapsko Bonehew, w ktorego wpakowac mozesz 2 x Amn, zeby chlopak nie ginal.

Sorry, ale poczułem się...jak największy noooooob. Drugi botd jest potrzebny, bo jak mialem jeden, to LL nie byl tak skuteczny. Griefa jeszcze nie mialem i mi nie spieszno, zeby testowac ten wariant. Mam juz eth duriela, ale non uped bo nie mialem czasu na niego. STAC MNIE NA ETH ANDY. Mam nawet na mercu. Nie zbieram tal rasha, bo to dla dzieci - jak wszystkie sety ( z wyjatkiem kawalkow tranga lub tal rasha). Merca wiem jak zrobic i STAC MNIE NA REAPERA. Jeny gosciu po czym zakladasz, ze ja nie mam za co kupic takich low price itemkow? Czy ktos kto rozdaje eni, soje, anni, etc. nie ma na Reapera czy Duriela? Troche wyczucia w ocenianiu biggrin.gif. To tyle uwag. Mam lepszy belt niż ten craft powyżej, ale się nie chwalę, bo
Banned
Gold: 0.00
May 31 2007 12:45pm
[QUOTE=Legitimate_First,Thu, 31 May 2007, 11:37][QUOTE=Hermesmaster,Thu, 31 May 2007, 07:11][QUOTE=hellb0y,Wed, 30 May 2007, 22:59][QUOTE=Hermesmaster,Wed, 30 May 2007, 21:05][QUOTE=chaos_n,Tue, 29 May 2007, 20:14]Beast ma crap dmg i ogolnie jest crap (-30 all stats, trzeba reperowac co jakis czas)[/QUOTE]Fajnie sie cytuje ten topic laugh.gif . 2x botd THE BEST. kto mi powie , ze sie myle?[/QUOTE]Powiedz mi co nosi Twoj barb na glowie, a ja Ci powiem czy sie mylisz, czy nie...[/QUOTE]1.CoT

2. A ja gram wciąż bez merca, bo mi umrzywa dośc często. Mały lvl ma i tylko 5x resów na fire :/.[/QUOTE]Ad. 1) Skoro nosi CoT, to nie potrzebny Ci drugi BotD. Masz wystarczajaco leecha. Grief mocno Ci dmg zwiekszy, a co wazniejsze, dmg, ktory nie potrzebuje AR (tzn. ze jak cios wejdzie, to masz gratis obrazenia z Griefa).

Ad. 2) Kup sobie Eth Duriela 200 ED. Dostaniesz takiego za 2 FG. Skoluj tez Ko, Lem i Diament do formuly. Upgrade Duriela 200 ED powinien jego Defa do ok. 2.1-2.3k podwyzszyc (z Twoim Shoutem bedzie to niebotyczny Def, ok. 25k).

Jesli nie stac Cie na Eth Andy, zaloz Mercowi na glowke Tal Rasha's Horadric Crest (10 LL, 10 ML, 15 All Res, 60 Life). Tani przedmiocik, pewno nawet gdzies Ci na mulach wala. Jesli nie, to pusc mi PM, ja chyby mam 2 takie lipy. Do czasu kiedy skolujesz Andy, jest to znakomity substytut.

Mowisz, ze maly ma level. Merca sie nie leveluje, tylko kupuje gotowego. Zleveluj swoja postac i kiedy osiagniesz poziom, ktory Ci pasuje (np. 93), kup Merca. Jesli nie stac Cie na Reapera, daj mu w lapsko Bonehew, w ktorego wpakowac mozesz 2 x Amn, zeby chlopak nie ginal.[/QUOTE]

[QUOTE=Legitimate_First,Thu, 31 May 2007, 11:37][QUOTE=Hermesmaster,Thu, 31 May 2007, 07:11][QUOTE=hellb0y,Wed, 30 May 2007, 22:59][QUOTE=Hermesmaster,Wed, 30 May 2007, 21:05][QUOTE=chaos_n,Tue, 29 May 2007, 20:14]Beast ma crap dmg i ogolnie jest crap (-30 all stats, trzeba reperowac co jakis czas)[/QUOTE]Fajnie sie cytuje ten topic laugh.gif . 2x botd THE BEST. kto mi powie , ze sie myle?[/QUOTE]Powiedz mi co nosi Twoj barb na glowie, a ja Ci powiem czy sie mylisz, czy nie...[/QUOTE]1.CoT

2. A ja gram wciąż bez merca, bo mi umrzywa dośc często. Mały lvl ma i tylko 5x resów na fire :/.[/QUOTE]Ad. 1) Skoro nosi CoT, to nie potrzebny Ci drugi BotD. Masz wystarczajaco leecha. Grief mocno Ci dmg zwiekszy, a co wazniejsze, dmg, ktory nie potrzebuje AR (tzn. ze jak cios wejdzie, to masz gratis obrazenia z Griefa).

Mowisz, ze maly ma level. Merca sie nie leveluje, tylko kupuje gotowego. Zleveluj swoja postac i kiedy osiagniesz poziom, ktory Ci pasuje (np. 93), kup Merca. Jesli nie stac Cie na Reapera, daj mu w lapsko Bonehew, w ktorego wpakowac mozesz 2 x Amn, zeby chlopak nie ginal.[/QUOTE]

Sorry, ale poczułem się...jak największy noooooob. Drugi botd jest potrzebny, bo jak mialem jeden, to LL nie byl tak skuteczny. Griefa jeszcze nie mialem i mi nie spieszno, zeby testowac ten wariant. Mam juz eth duriela, ale non uped bo nie mialem czasu na niego. STAC MNIE NA ETH ANDY. Mam nawet na mercu. Nie zbieram tal rasha, bo to dla dzieci - jak wszystkie sety ( z wyjatkiem kawalkow tranga lub tal rasha). Merca wiem jak zrobic i STAC MNIE NA REAPERA. Jeny gosciu po czym zakladasz, ze ja nie mam za co kupic takich low price itemkow? Czy ktos kto rozdaje eni, soje, anni, etc. nie ma na Reapera czy Duriela? Troche wyczucia w ocenianiu biggrin.gif. To tyle uwag. Mam lepszy belt niż ten craft powyżej, ale się nie chwalę, bo nie ma czym praktycznie. Pozdrawiam wszystkich horkerowców!

This post was edited by Hermesmaster on May 31 2007 12:46pm
Member
Gold: 2.50
May 31 2007 12:48pm
Ja mam na mulu rare 24%fhr/40hp/79%eg ^^ Bardzo miłe, i nie mega kosztowne.
Member
Gold: 4.00
Jun 1 2007 03:04am
Quote (Hermesmaster @ Thu, 31 May 2007, 19:44)

Mowisz, ze maly ma level. Merca sie nie leveluje, tylko kupuje gotowego. Zleveluj swoja postac i kiedy osiagniesz poziom, ktory Ci pasuje (np. 93), kup Merca. Jesli nie stac Cie na Reapera, daj mu w lapsko Bonehew, w ktorego wpakowac mozesz 2 x Amn, zeby chlopak nie ginal.

Sorry, ale poczułem się...jak największy noooooob. Drugi botd jest potrzebny, bo jak mialem jeden, to LL nie byl tak skuteczny. Griefa jeszcze nie mialem i mi nie spieszno, zeby testowac ten wariant. Mam juz eth duriela, ale non uped bo nie mialem czasu na niego. STAC MNIE NA ETH ANDY. Mam nawet na mercu. Nie zbieram tal rasha, bo to dla dzieci - jak wszystkie sety ( z wyjatkiem kawalkow tranga lub tal rasha). Merca wiem jak zrobic i STAC MNIE NA REAPERA. Jeny gosciu po czym zakladasz, ze ja nie mam za co kupic takich low price itemkow? Czy ktos kto rozdaje eni, soje, anni, etc. nie ma na Reapera czy Duriela? Troche wyczucia w ocenianiu biggrin.gif. To tyle uwag. Mam lepszy belt niż ten craft powyżej, ale się nie chwalę, bo

"Troche wyczucia w ocenianiu biggrin.gif" - to Twoj cytat, swietnie nadajacy sie do tej sytuacji. Zle oceniles zamiary LT!

Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 1 2007 09:30am
Moze lyknij cos na uspokojenie.

Quote (Hermesmaster @ Thu, 31 May 2007, 20:44)

Sorry, ale poczułem się...jak największy noooooob. Drugi botd jest potrzebny, bo jak mialem jeden, to LL nie byl tak skuteczny.
Skoro nie potrafisz przezyc na jednym BotD'dzie, majac juz minimum 27 LL, to znaczy, ze jestes "noob".

Griefa jeszcze nie mialem i mi nie spieszno, zeby testowac ten wariant.
Krotko mowiac, wypowiadasz sie na temat, na ktory nie masz zielonego pojecia. Brawo.

Mam juz eth duriela, ale non uped bo nie mialem czasu na niego. STAC MNIE NA ETH ANDY. Mam nawet na mercu. Nie zbieram tal rasha, bo to dla dzieci - jak wszystkie sety ( z wyjatkiem kawalkow tranga lub tal rasha). Merca wiem jak zrobic i STAC MNIE NA REAPERA. Jeny gosciu po czym zakladasz, ze ja nie mam za co kupic takich low price itemkow? Czy ktos kto rozdaje eni, soje, anni, etc. nie ma na Reapera czy Duriela? Troche wyczucia w ocenianiu biggrin.gif.
Kompletnie nie interesuje mnie Twoja wydajnosc ekonomiczna. Jedna trzecia postow w tym temacie nalezy do Ciebie. Skoro placzesz, ze Merc Ci usycha napisalem Ci z dobroci serca, co zrobic, zeby nie usychal. Jesli jednak sam wiesz lepiej, co zrobic, to po co nas meczysz opowiesciami o Swoim lipnym Merc'sie, ktory nikogo nie interesuje? Rozbawil mnie kawalek, w ktorym piszesz, ze nie zbierasz Tal Rasha, bo w wiekszosci sety sa lipne, moze oprocz tych z Tal Rasha. Czytasz czasem to, co piszesz? Dla Twojej informacji, Andy jest tylko niewiele lepsza od "setowego smiecia dla dzieci", czyli Tal Rasha's Horadric Crest.

To tyle uwag. Mam lepszy belt niż ten craft powyżej, ale się nie chwalę, bo nie ma czym praktycznie.
Gratuluje. Ostry z Ciebie zawodnik, bogaczu.
Member
Gold: Locked
Warn: 30%
Jun 1 2007 09:31am
Świetny build, wlasnie sam zamierzam sobie zrobic horkerka, juz griefa kupilem wink.gif

Opłacalny interes?

Btw, jezeli nie chce kupowac zadnego amu +3bo/eg to co mam nosic? ;]

This post was edited by @HunAttyla on Jun 1 2007 09:36am
Go Back To Polska Topic List
Prev1101112131425Next
Closed New Topic New Poll