Quote (markov @ 20 May 2015 14:08)
Pic or didnt happen frustracie, czy dalej dodgerka.
Inb4 jestes kiepem a titana widziałeś co najwyżej na Google grafika.
Spoko, mój 670 4gb idzie za 7 stowek i co z tego? Ludzie sraja o 4gb vram w 970 gdzie w full HD zajada go trzy czy cztery tytuły. Typowa cebula.
No trzy czy cztery tytuly, ale jak planujesz miec tego 970 ze 2 lata to juz bedzie gorzej sie to prezentowalo.
Quote (Mexter @ 20 May 2015 14:24)
Nie odpowiedziales na ani jedno moje pytanie poza ciaglym sraniem w stylu RaveNa ktory stad wypierdolil
powiedzialem na samym poczatku wyczuwajac twoja guwnoburze ze
Oczekiwalem chociaz jednego argumentu dlaczego uwazasz ze tansza karta z gorsza szyna i osiagami jest lepsza od drozszej i lepszej karty, ale ciebie tak naprawde ten temat nie interesuje, ty pierwszy napisales ze czekasz na swojego 980 potwora a jakiemus typowi wcisnales 960 i zabrales mu jeszcze klucz do wiedzmina, jestes spierdolonym polaczkiem ktory za sukces uwaza wlasnie podpierdolenie komus klucza i wcisniecie gownianej karty ktora koncern nabija sobie najwieksze pieniadze wzgledem 970 i 980 bo najwiecej leszczy ja kupuje, ide napierdalac trening a ty idz grac w wiedzmina na swojej 670
Na pytania ci nie odpowiada, bo wyjechales z tymi lezacymi grafikami, nie chcesz tego udowodnic, wiec jak tamten post byl tepym pierdoleniem, to nei ma sensu dyskutowac cokolwiek wiecej.
This post was edited by Damundo on May 20 2015 06:29am