Quote (whookash @ Jan 21 2010 12:43pm)
to fail dla ciebie bo mogę ci powiedziec co wymyślę ^^
kurwa nie pracujesz ledwo co z tego co widze szkołe skończyłeś a się kurwa udzielasz z takim info , weź umrzyj
zagramanicą nie pracowałeś to tym bardziej nei masz odniesienia jaka przepaść dzieli nasz kraj a zachód
chłopaczku, gówno wiesz o mnie, zapewne i o świecie, a zagraniczne państwa to pewnie widziałeś nie raz, tylko, że w telewizji.
ty za to masz odniesienie, bo jakieś mądre głowy twoich pseudo kolegów ci powiedziały.
inteligencją też nie grzeszysz, bo skoro już wyszukałeś moją datę urodzenia, to nie wiem czy wiesz, ale rocznik 91 w styczniu 2010 szkoły nie kończy
z takim info, że jakim? że szanuje swój kraj? skoro tak ci źle tu w Polsce, to wypierdalaj na zachód, zapierdalaj sobie tam, Polska zapomni o tobie, ty o Polsce i będziesz np. niemieckim śmieciem.
mam dość takich spierdolin jak ty, które gówno potrafią uszanować na chodniku i uważają się za zajebiście dorosłe, więc jeszcze raz, wypierdalaj w podskokach.
e: widzę, też że naoglądałeś się dr house'a i szerlokujesz grubo, tylko, że chuja ci to wychodzi bo twoja droga dedukcji jest co najmniej mizerna.
This post was edited by Reactivek on Jan 21 2010 05:49am