Quote (Cathan @ 9 Nov 2024 01:49)
Odblokowałem w końcu colta, którego ^Last_Hope tak zachwalał i rzeczywiście fajnie się nim gra, lepiej niż tą shelly. Przy okazji dostałem również takiego orła z łukiem, będę go musiał przetestować. "Bo" się chyba zwie, może być dobry.
To po prostu są postacie do różnych map.
Colt strzela daleko, dobrze się sprawdza na otwartych mapach, może też zniszczyć część przeszkód i otworzyć sobie mapę w ten sposób.
Shelly strzela mocno ale blisko, czyli dobrze się sprawdza na typowej ciasnej gorącej strefie czy jak jest dużo krzaków czy ścian.
Shelly też może sobie włączyć gadżetem strzelanie daleko, wtedy się zmienia na chwilę w takiego jakby Colta, przydatne.
Obczaj jeszcze Darryla jak będziesz miał szansę go odblokować - on strzela niby tylko blisko, ale jego specjalny atak to szybki ruch, czyli szybko może podjechać blisko takiego colta.
Osobiście zamiast Colta rozwinąłem sobie Gale - on strzela szeroko więc nie trzeba tak dokładnie celować, i spowalnia wrogów a jego specjalny atak ich odpycha. Bardzo fajna postać, bardzo denerwuje przeciwników jak ich spowalnia i odpycha, niestety jest dosyć daleko w kolejce odblokowywania więc raczej do kupienia za gemy (poczekaj aż będzie oferta za pół ceny w sklepie!) lub za ok. 12pln.