d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Liga Legend > Wersja Oficjalna Ponownie
Prev1109210931094109510961473Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.51
Feb 5 2014 06:03am
Quote (zALC @ Feb 5 2014 02:01pm)
goldzie również grają gówna a z niego nie wyszedłeś a udzielasz masę rad jakbyś co najmniej kerował każdą grę z każdej pozycji

Tylko male pytanie. Czy ja gdziekolwiek, kiedykolwiek napisalem, ze jestem nie wiadomo jak dobry?
No i co zlego jest w radzeniu, skoro rady sa dobre? Aha, no tak, wpierdoliles diament, wiec wiesz lepiej, right?
Member
Gold: 34,436.60
Feb 5 2014 06:11am
Quote (warol_kojtyla @ Feb 5 2014 12:03pm)
Tylko male pytanie. Czy ja gdziekolwiek, kiedykolwiek napisalem, ze jestem nie wiadomo jak dobry?
No i co zlego jest w radzeniu, skoro rady sa dobre? Aha, no tak, wpierdoliles diament, wiec wiesz lepiej, right?

Nic złego nie ma w radzeniu, jednak ciśniesz bekę z ludzi w brązie a sam cie boostowałem z silver V do golda w którym zakończyłeś ostatni sezon. Zabawne, że po prostu masz receptę na praktycznie każdą sytuację, problem w tym, że nijak nie przekłada się to na twoją grę najwidoczniej. Chujowa eve? Bierzesz supportwa, wardujesz i splitpush. Z supporta nie da się wykerować? Skocz z okna, litości.

This post was edited by zALC on Feb 5 2014 06:11am
Member
Gold: 1.00
Warn: 10%
Feb 5 2014 06:11am
beka, im wiecej graczy lolo tym jakosc serwowanych uslug ssie bardziej pale, ciekawe co sie dzieje z pieniazkami za rp
Member
Feb 5 2014 06:15am
Quote (zALC @ Feb 5 2014 02:11pm)
Nic złego nie ma w radzeniu, jednak ciśniesz bekę z ludzi w brązie a sam cie boostowałem z silver V do golda w którym zakończyłeś ostatni sezon. Zabawne, że po prostu masz receptę na praktycznie każdą sytuację, problem w tym, że nijak nie przekłada się to na twoją grę najwidoczniej. Chujowa eve? Bierzesz supportwa, wardujesz i splitpush. Z supporta nie da się wykerować? Skocz z okna, litości.

Tak bardzo cisne.
Na jednym koncie, z ktorego wlasciwie korzystam mocno sporadycznie. Na lajcie wbijalem wszystko sam, jakos dalem rade.
A chuj to ma do rzeczy czy cos przeklada sie na moja gre, czy sie nie przeklada? Teoria jest latwiejsza od praktyki, okej.
Nigdzie nie napisalem, ze nie da sie wykerowac supportem, jestem wrecz odwrotnego zdania.
Member
Gold: 0.00
Feb 5 2014 06:15am
Proponuję zagrać morgana jako support nie ma większego problemu wykerować brąziksów
Member
Feb 5 2014 06:22am
Quote (warol_kojtyla @ Feb 5 2014 12:15pm)
Tak bardzo cisne.
Na jednym koncie, z ktorego wlasciwie korzystam mocno sporadycznie. Na lajcie wbijalem wszystko sam, jakos dalem rade.
A chuj to ma do rzeczy czy cos przeklada sie na moja gre, czy sie nie przeklada? Teoria jest latwiejsza od praktyki, okej.
Nigdzie nie napisalem, ze nie da sie wykerowac supportem, jestem wrecz odwrotnego zdania.

No właśnie o tym mówię, jesteś zdania, że supportem można wykerować właściwie każdą grę. Jeśli grasz pantheonem, garenem i masz premade'a na innej linii to fakt, jest to możliwe jednak na soloq nie ma żadnych schematów.
Ma wiele do rzeczy, bo jeśli mi np a propos treningu siłowego dawał by mi rady jakiś wieszak co nie ma ani pojęcia ani rączek sobie sportem nie skalał to by było to zabawne. Skoro twoje rady nie przekładają się na twoją grę i nie uzyskujesz zamierzonego efektu to widocznie są chuja warte a kpienie sobie z kogoś, że nie potrafi wykerować gry w gównie daje wydźwięk taki jakobyś ty kerował każdą grę więc po prostu skończ pierdolić bo wszystko jest dla ludzi ale z umiarem. Zaliczyłeś jakiś kompletnie dla mnie niezrozumiały wystrzał ego i w sumie nie jest to tylko moje zdanie, że ostatnimi czasy pierdolisz.

This post was edited by zALC on Feb 5 2014 06:25am
Member
Feb 5 2014 06:31am
Quote (zALC @ Feb 5 2014 02:22pm)
No właśnie o tym mówię, jesteś zdania, że supportem można wykerować właściwie każdą grę. Jeśli grasz pantheonem, garenem i masz premade'a na innej linii to fakt, jest to możliwe jednak na soloq nie ma żadnych schematów.
Ma wiele do rzeczy, bo jeśli mi np a propos treningu siłowego dawał rady jakiś wieszak co nie ma ani pojęcia ani rączek sobie sportem nie skalał to by było to zabawne. Skoro twoje rady nie przekładają się na twoją grę i nie uzyskujesz zamierzonego efektu to widocznie są chuja warte a kpienie sobie z kogoś, że nie potrafi wykerować gry w gównie daje wydźwięk taki jakobyś ty kerował każdą grę więc po prostu skończ pierdolić bo wszystko jest dla ludzi ale z umiarem. Zaliczyłeś jakiś kompletnie dla mnie niezrozumiały wystrzał ego i w sumie nie jest to tylko moje zdanie, że ostatnimi czasy pierdolisz.

Kurwa, chyba logiczne jest to, ze grajac czymkolwiek, niekoniecznie supportem, mozesz nie wykerowac kazdej gry i na to nie ma rady, a wyciaganie wnioskow, ze jestem zdania, iz mozna wszystko wykerowac, jest co cojmniej slabe.
Lapie analogie z tym dawaniem rad, ale sytuacje nie sa blizniacze. Dobor treningow, wszystkiego jest jednak czyms bardziej skomplikowanym niz smieszne klikanie w klawiature i myszke, i wykrzykiwanie JEBAC MUJ TIM JEBANYCH KURW.
To ze nie wplywaja na moja gre jest bardziej spowodowane tym, ze jestem niekonsekwentnym typem. Kilka razy probowalem grac na sile wedlug schematow, ktore sam polecam innym i widac bylo roznice, a jako ktos, kto na dluzsza mete nie potrafi zmienic czegos tam, to wychodzi jak wychodzi, ot co.
Nie, nie daje wydzwieku, bo sporo osob wie jak gram i wie co potrafie. Rownie dobrze ja jebalem gry, pojedyncze akcje(pozdro hecarim) czy cokolwiek innego, ale nie o to chodzi. Chodzi o to, ze wiem o tym, iz najlepszy nie jestem i nie keruje wszystkiego. Ale zwyczajnie nt niektorych rzeczy wiem cos i moge w tej materii radzic. Niby jestem goldem, Adam byl d1, a byla chyba sytuacja, gdzie mu cos doradzalem w kwestii ad carry, ktorymi zaczal gral wtedy. Bodajze cos o orbwalking mu mowilem. Nie pamietam.
Member
Feb 5 2014 06:42am
Quote (warol_kojtyla @ Feb 5 2014 12:31pm)
Kurwa, chyba logiczne jest to, ze grajac czymkolwiek, niekoniecznie supportem, mozesz nie wykerowac kazdej gry i na to nie ma rady, a wyciaganie wnioskow, ze jestem zdania, iz mozna wszystko wykerowac, jest co cojmniej slabe.
Lapie analogie z tym dawaniem rad, ale sytuacje nie sa blizniacze. Dobor treningow, wszystkiego jest jednak czyms bardziej skomplikowanym niz smieszne klikanie w klawiature i myszke, i wykrzykiwanie JEBAC MUJ TIM JEBANYCH KURW.
To ze nie wplywaja na moja gre jest bardziej spowodowane tym, ze jestem niekonsekwentnym typem. Kilka razy probowalem grac na sile wedlug schematow, ktore sam polecam innym i widac bylo roznice, a jako ktos, kto na dluzsza mete nie potrafi zmienic czegos tam, to wychodzi jak wychodzi, ot co.
Nie, nie daje wydzwieku, bo sporo osob wie jak gram i wie co potrafie. Rownie dobrze ja jebalem gry, pojedyncze akcje(pozdro hecarim) czy cokolwiek innego, ale nie o to chodzi. Chodzi o to, ze wiem o tym, iz najlepszy nie jestem i nie keruje wszystkiego. Ale zwyczajnie nt niektorych rzeczy wiem cos i moge w tej materii radzic. Niby jestem goldem, Adam byl d1, a byla chyba sytuacja, gdzie mu cos doradzalem w kwestii ad carry, ktorymi zaczal gral wtedy. Bodajze cos o orbwalking mu mowilem. Nie pamietam.

Widzę, że dalej nie kumasz o co mi chodzi jednak nie chce mi się już pisać. Nie chodzi o to, że komuś coś doradzasz a sposób w jaki to robisz. Proponuję po prostu zejść trochę na ziemię.
Member
Feb 5 2014 06:45am
Quote (zALC @ Feb 5 2014 02:42pm)
Widzę, że dalej nie kumasz o co mi chodzi jednak nie chce mi się już pisać. Nie chodzi o to, że komuś coś doradzasz a sposób w jaki to robisz. Proponuję po prostu zejść trochę na ziemię.

Zszedlem jakis czas temu i to gowno traktuje juz tylko i wylacznie jako gre, nad ktora nie warto sie specjalnie unosic i wsciekac.
Widzisz, moze i nie kminie, ale probuje ci nakreslic swoj punkt widzenia. Jezeli cos jest nie tak w sposobie, w jaki udzielam rad- okresl sie konkretnie, bezposrednio, bez bawienia sie w jakiekolwiek analogie czy gry slowne. :~)
Member
Gold: 12,096.27
Feb 5 2014 06:52am
0-4 nasus budujacy sie pod ad majacy 30stackow w 10minucie rage quit "noob team"
jego kompan vi 2-5
mid ori picisnieta przeze mnie easy (3-0)
bot renekton + lee vs ashe + talon (XDDD) oczywko lee 5/0 w 10min erekton 10/0, mialem 4podludzi w teamie, brons op

e/ w 22minucie ashe ma 1-9 i 30cs

This post was edited by Hamada on Feb 5 2014 06:53am
Go Back To Polska Topic List
Prev1109210931094109510961473Next
Add Reply New Topic New Poll