Quote (zALC @ Feb 5 2014 02:22pm)
No właśnie o tym mówię, jesteś zdania, że supportem można wykerować właściwie każdą grę. Jeśli grasz pantheonem, garenem i masz premade'a na innej linii to fakt, jest to możliwe jednak na soloq nie ma żadnych schematów.
Ma wiele do rzeczy, bo jeśli mi np a propos treningu siłowego dawał rady jakiś wieszak co nie ma ani pojęcia ani rączek sobie sportem nie skalał to by było to zabawne. Skoro twoje rady nie przekładają się na twoją grę i nie uzyskujesz zamierzonego efektu to widocznie są chuja warte a kpienie sobie z kogoś, że nie potrafi wykerować gry w gównie daje wydźwięk taki jakobyś ty kerował każdą grę więc po prostu skończ pierdolić bo wszystko jest dla ludzi ale z umiarem. Zaliczyłeś jakiś kompletnie dla mnie niezrozumiały wystrzał ego i w sumie nie jest to tylko moje zdanie, że ostatnimi czasy pierdolisz.
Kurwa, chyba logiczne jest to, ze grajac czymkolwiek, niekoniecznie supportem, mozesz nie wykerowac kazdej gry i na to nie ma rady, a wyciaganie wnioskow, ze jestem zdania, iz mozna wszystko wykerowac, jest co cojmniej slabe.
Lapie analogie z tym dawaniem rad, ale sytuacje nie sa blizniacze. Dobor treningow, wszystkiego jest jednak czyms bardziej skomplikowanym niz smieszne klikanie w klawiature i myszke, i wykrzykiwanie JEBAC MUJ TIM JEBANYCH KURW.
To ze nie wplywaja na moja gre jest bardziej spowodowane tym, ze jestem niekonsekwentnym typem. Kilka razy probowalem grac na sile wedlug schematow, ktore sam polecam innym i widac bylo roznice, a jako ktos, kto na dluzsza mete nie potrafi zmienic czegos tam, to wychodzi jak wychodzi, ot co.
Nie, nie daje wydzwieku, bo sporo osob wie jak gram i wie co potrafie. Rownie dobrze ja jebalem gry, pojedyncze akcje(pozdro hecarim) czy cokolwiek innego, ale nie o to chodzi. Chodzi o to, ze wiem o tym, iz najlepszy nie jestem i nie keruje wszystkiego. Ale zwyczajnie nt niektorych rzeczy wiem cos i moge w tej materii radzic. Niby jestem goldem, Adam byl d1, a byla chyba sytuacja, gdzie mu cos doradzalem w kwestii ad carry, ktorymi zaczal gral wtedy. Bodajze cos o orbwalking mu mowilem. Nie pamietam.