Quote (Mefju @ 10 Apr 2012 21:32)
ile dales jezeli mozna wiedziec? to jest samica tak?
Dostałem ją od siostry jako prezent urodzinowy - 2 wylinki temu jako subadult female za ~70 zł. Trochę tanio bo gość się wyprzedawał na szybko - musiał spłacić mandaty a sobie ich narobił dużą ilość jako przedstawiciel handlowy

Myślę, że taką subadult mógłbyś dostać w okolicach 80-100zł jeżeli ktoś ma taką na sprzedaż w podobnym stadium. Adulty kosztują ~150 zł
E: jeżeli pytanie dotyczyło Poe to 200 zł za l3, odbiór osobisty więc widziałem ładnie tego osobnika.
Quote (DzonyPe @ 10 Apr 2012 21:56)
sliczna lividka. Bblondi padla od chuj wie czego. Tak po prostu. Moim zdaniem cos z ukladem pokarmowym. Gz poe:D
Szczerze to jak na ten moment jest najbrzydsza poe jaka widzialem w tym stadium

Oprocz tego dosc mala, moje rufilaty (też l3) są o połowę większe. Mam nadzieję, że potem się wyrobi na ładną, niebieską samiczkę.
Quote (qra @ 10 Apr 2012 22:06)
Ma ktos do sprzedania jakiegoś pajączka? Kiedyś zaczynałem hodować, ale z allegro były i zdechły jeszcze w pojemniczkach po kliszy (ofc nieprzystosowana paczka do transportu :/ )
Jeśli ktoś ma coś ciekawego i w miarę łatwego dla początkującego terrarysty proszę o PM.

Aktualnie dopuszczam 2 samice Psalmopoeus cambridgei. Fajne w sumie hodowli bo jako l1 sa dosc duze i ladnie szamia. Jezeli udadza sie kokoniki to sie odezwe
This post was edited by myr00n on Apr 10 2012 03:19pm