Quote (kuZnetsov @ 11 Aug 2017 06:10)
• Żabojady po raz kolejny wydłużają stan wojenny w kraju, po miastach łażą uzbrojeni antyterroryści.
Policjanci proszą o zgodę na używanie kominiarek podczas patroli, żeby uniemożliwić bandytom ich identyfikacje i późniejsze szantaże/wizyty.
Tradycja białej flagi wobec agresorów wpisana w żabie DNA.
• Lewacy w Niemczech urządzają przy okazji G20 rytualne tańce godowe półmózgów powodując szkody w wys. kilkudziesięciu mln €. Luzik, w końcu DE-MO-KRA-CJA
• Nie ma dnia bez informacji o ataku jakiegoś islamskiego radykała na cywilizowaną część europejskiego społeczeństwa, czy to w Niemczech, UK, czy Francji. W imieniu chrześcijan przepraszam za jedzenie szynki podczas ramadanu.
• Rzym ogranicza dostęp do wody pitnej bo susza. Dodatkowo wraz z Neapolem toną w śmieciach, które zalegają i niszczą środowisko naturalne już kilka ładnych lat. Mam nadzieję, że chociaż posegregowane.
• W Malmo (Szwecja) nie dziwią już strefy no-go, gdzie policjanci nawet nie ukrywają, że nie chcą wchodzić z obawy o własne życie. Drastyczny wzrost liczby gwałtów w tym kraju ichnie MSW tłumaczy... ociepleniem się klimatu. Ekologia ftw, przepraszam za mojego Seata, którego dieslowski silnik bezpośrednio wpływa na gwałty w ojczyźnie wikingów.
...tymczasem KE szaleje z oburzenia i uruchamia Trybunał Sprawiedliwości, bo w Puszczy Białowieskiej wycina się drzewa z kornikami.
Wyobraź sobie sowiecki propagandysto, że moja koleżanka jest policjantką, w Polsce a nie jakiejś "dzikiej" Francji.
Specjalnie przeprowadziła się do innego miasta, oddalonego o 15km, bo miała przejebane na osiedlu.
A o piosenkach "zawsze i wszędzie policja jebana będzie", które słysze często i przy różnych okazjach, też nie masz nic do powiedzenia?
Za to bardzo Ci przeszkadza los francuskich policjantów, bo to jest okazja żeby uderzyć w znienawidzoną przez sowietów Unie, pieprzony hipokryta.
a taniec godowy półmózgów to jest organizowanie przez długie lata, co miesiąc, bezsensownych miesięcznic smoleńskich, które kosztują państwo po pół miliona za każdą miesięcznice.
Ale luzik, zaoszczędzi się na niepełnosprawnych (
http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/1063764,brak-ugody-miedzy-skarbem-panstwa-a-opiekunami-osob-niepelnosprawnych.html ) i kasa na miesięcznice się znajdzie, prawda?
This post was edited by Ironfister on Aug 11 2017 04:23am