Quote (cOr @ Apr 9 2012 02:18pm)
ogladacie moze serial na podstawie sagi Martina? jak pierwszy sezon byl dosc fajny tak w drugim juz wymyslaja na sile jakies glupoty, slaba zgodnosc z ksiazka i pomijaja cala mase ciekawych rzeczy
czytam aktualnie pustynną włócznie i nawet niezle to wyglada. pamietam ze pierwsza czesc malowanego czlowieka byla tragiczna ale tutaj jak sie rozkrecilo to znacznie lepiej. i tak krasja urozmaicila.
az musze sprawdzic czy beda kontynuacje tej sagi
Tak oglądamy - powiem szczerze że ostatni 0202 odcinek bardzo mnie zawiódł, pozmieniali sporo w stosunku do książki oraz spłycili wiele kwestii a dodatkowo zanudzili mnie strasznie, mam nadzieje ze ta tendencje się nie utrzyma...
A tak z książek, taniec ze smokami II zakończony, hmmm jakoś tak dziwnie się kończy (bez zakończenia), mam wrażenie że Martin chciał jeszcze ze 300 stron, ale czasu mu nie starczyło

Czytam obecnie Terry Goodkind - Wróżebna Machina no i jestem rozczarowany - po książkach Martina i Eriksona to jakiś infantylny bełkot, sztampowy i przewidywalny, linowy. SPOJLER i jak zwykłe mamy proroctwo w które nikt nie wierzy, aż w końcu wszystko zaczyna sie spełniać, no i jak już wszytko się obesra to dopiero ktoś coś z tym próbuje robić, są źli są dobrzy itd

ehhhh....
Btw. Info dla fanów Eriksona 14 kwietnia wychodzi "Okaleczony Bóg" ostatni tom Malazańskiej

i za razem