Quote (markov @ Fri, Sep 11 2009, 10:48pm)
no to nie pozostaje nam nic innego, jak trzymac kciuki i czekac na pierwszy polski resecik ;)br>
Korzystajac z okazji, gratuluje nowego guildbr>
/
Nadchodzi nowy update - co myslicie? Cos mi sie zdaje, ze to bedzie cos z jajem

Nowy guild tak jakos przypadkowo sie trafilDo tej pory nie wiem czemu Graal sprzedal Inevitable
A co do nowego patcha to mam przeczucie ze tym razem dobierze sie do wellowaniapo tym jak w 1.15 wrocily "magicale" jako wynik wellowania ( wczesniej bylo rare+ ) napisalem do niego dosyc nieprzyjemnego pm'a

odpisal ze zrozumiem dlaczego to zrobil za dwa tygodnie kiedy wgra nastepny update. Od tego czasu troche uplynelo bez zadnych zmian wiec pewnie teraz bede mial szanse to "zrozumiec"

Quote (markov @ Fri, Sep 11 2009, 11:10pm)
tak to juz jest, jak sie nie trzyma ze swoimi, to moga Cie latwo w bambuko zrobic na takiej glupiej sprawie. Tyle GP poszlo w zapomnienie

z Robem widze sie nie opuszczacie

Co do tego co napisales o wellowaniu, kurde.. oby tylko to nie byl skill na wellowanie, bo to juz bedzie komiczne

Na wszystko bedzie trzeba rugac tyle czasu, huh. Z jednej strony fajnie, ale bardzo czasochlonne. Zastanawialem sie, czy nie wziac sie za glyphowanie i wbic chociaz taki poziom, zeby mozna bylo tier III walnac. Zobaczymy po updatecie

no niestety tak to bywa jak i z ta guild nic nie wyjdzie to sie do was przylacze

oczywiscie jak mnie zechcecie

tez myslalem o glyphowaniu, ale i tak nie mam zbyt wiele czasu na gre wiec lepiej nie tracic go w ten sposob

zreszta tak jak powiedziales trzeba poczekac na release i wtedy sie zobaczy
This post was edited by mar_j on Sep 11 2009 05:18pm