Quote (Lewo @ 22 Mar 2011 21:01)
"wjezdzasz tak do przodu zeby srodkowy pacholek byl mniej wiecej posrodku...nawet lepiej jak jest bardziej z lewej... kiedy ruszysz do tylu obserwujesz te dwa pacholki z prawej strony i gdy pierwszy pacholek zobaczysz ze jest na wysokosci lusterka (rownolegle) to wtedy krecisz kierownicą o 360stopni czyli jeden pelny obrot kierownicy (znaczek na kierownicy musi byc tak polozony zeby nie byl do gory nogami tylko dobrze ustawiony-normalnie) tak robisz przez caly luk a kiedy zobaczysz w lusterku z lapiesz rownolegla z liniami to prostujesz kola i jedziesz w tyl."
dobry patent na łuk?
Łuk to zależy od instruktora. U mnie na jakieś ćwiartki czy chuje muje dzikie węże mówił, ale i tak zrobiłem po swojemu i zdałem.
Nie wiem na jaki kurs chodziłeś, że miałeś tak spierdoloną teorię, że Ci nie mówili o tramwajach, ale ja bym się wtedy dopytywał o to albo zmienił szkołę.
Tramwaj ma pierwszeństwo jeśli nie ma znaków drogowych. Zresztą powinieneś znać prawo o ruchu drogowym.... bez tego ni chuja. Zresztą jak chujowa szkoła to nic nie pomoże raczej

Quote (AvE @ 22 Mar 2011 21:23)
mowie o egzaminie czyli CLIO samochodem
Zależy od miasta

W Katowicach są Toyoty Yaris. W Krakowie też z tego co się orientuję.
This post was edited by Phrarr on Mar 22 2011 02:55pm