d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Polityka > Temat Oficjalny
Prev1103610371038103910401421Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Jun 8 2017 12:03am
Quote (Ironfister @ 7 Jun 2017 23:04)
Każdy muslim może się zradykalizować powiadasz...
A każdy narodowiec? W imie narodu zacząć w pewnym momencie zabijać inne narody dla "przestrzeni życiowej"?
A każdy rasista? W imie czystości rasy mordować inne rasy?
A każdy chrześcijanin? Krucjaty w imie Boga i Chrystusa bo "Bóg tak chce"

Brzmi jak możliwy scenariusz?
dla mnie tak, tutaj na forum prawicowo-narodowościowo-rasistowsko-chrześcijańscy ekstremiści życzą mi pobytu w "rowie z wapnem" i inne tego typu "przyjemności".
Dlaczego? Co ja im zrobiłem? Co ja komukolwiek zrobiłem? Czy jestem czemukolwiek winny?
Oczywiście nie, ale mają mózgi tak wyprane ekstremizmem i kłamstwami, że nie trafiają żadne argumenty.
Nie mówie, że ekstremizm islamski nie jest problemem, bo to dokładnie takie same mechanizmy jak u naszych rodzimych ekstremistów, ale jednak zanim skrytykujecie innych to popatrzcie na siebie i na swoich kolegów.

Od czasów drugiej wojny światowej minęło zaledwie 70 lat. Świat dużo sie nie zmienił od tamtego czasu, powiedziałbym że jest jeszcze gorzej bo internet ułatwia prowadzenie kłamliwej propagandy. Nie wolno o tym zapominać.

Dzisiaj jest gorzej niz podczas wojny. Ok, wyglądam za okno i jakoś nie widzę zwłok na ulicach, niemcow wykonujących egzekucje, niemieckich obozow smierci itd. Rozumiem, że MOŻLIWOŚĆ zlego wykorzystania internetu jest gorsza niz masakra jaka dziala sie podczas wojny. Nieźle xdd.

Z kolei w zjebanej części europy, tej z ktora sympatyzujesz, strach moze byc faktycznie porownywalny. Ludzie boją sie po bułki do sklepu isc, zeby nie dostać nożem. W skandynawii są oficjalnr strefy No-Go gdzie nie jestes juz nawet chroniony przez policję (true story, ostrzezono mnie o tym jak bylem w Malmo).
Ty chcesz takiego czegos w Polsce i nazywasz sie patriotą xd.
Member
Gold: 50.00
Jun 8 2017 04:00am
Quote (Nothus @ 8 Jun 2017 07:03)
Dzisiaj jest gorzej niz podczas wojny. Ok, wyglądam za okno i jakoś nie widzę zwłok na ulicach, niemcow wykonujących egzekucje, niemieckich obozow smierci itd. Rozumiem, że MOŻLIWOŚĆ zlego wykorzystania internetu jest gorsza niz masakra jaka dziala sie podczas wojny. Nieźle xdd.

Z kolei w zjebanej części europy, tej z ktora sympatyzujesz, strach moze byc faktycznie porownywalny. Ludzie boją sie po bułki do sklepu isc, zeby nie dostać nożem. W skandynawii są oficjalnr strefy No-Go gdzie nie jestes juz nawet chroniony przez policję (true story, ostrzezono mnie o tym jak bylem w Malmo).

On woli ciapatych od Polaków, pisał już o tym
Member
Gold: 12,553.17
Jun 8 2017 04:14am
Quote (Elfisher @ 8 Jun 2017 11:00)
On woli ciapatych od Polaków, pisał już o tym

Przestan powtarzać te klamstwa.
Rozumiem, że MOŻLIWOŚĆ zlego wykorzystania internetu jest gorsza niz masakra jaka dziala sie podczas wojny. Nieźle xdd.

Nie napisałem nic takiego. Wojna była po kilku latach nazywania żydów i Polaków "gorszym sortem", jak juz wszyscy przywykli do tego.
Getta, komory gazowe itp to kolejny krok.

Koleś ja mieszkam w Łodzi, tutaj pół miasta jest "niebezpieczna strefa".
A to że policja w Malmo nie wjeżdża to kłamstwo, wjeżdżają chociaż faktycznie jest tam duża przestępczość.
Member
Gold: 0.07
Jun 8 2017 04:56am
Quote (Ironfister @ Jun 8 2017 12:14pm)

Nie napisałem nic takiego. Wojna była po kilku latach nazywania żydów i Polaków "gorszym sortem", jak juz wszyscy przywykli do tego.

A to że policja w Malmo nie wjeżdża to kłamstwo, wjeżdżają chociaż faktycznie jest tam duża przestępczość.

Ty kurwa wszystko wiesz lepiej. Zapisz sie do mensy.
Member
Jun 8 2017 06:41am
Quote (Ironfister @ 8 Jun 2017 12:14)

O czym ty piszesz trollu xd. Byłeś w Szwecji? Ja bylem juz kilkukrotnie w tym roku i wiem co tam sie odpierdala bo tego doświadczyłem. Ty za to powtarzasz lewackie scierwo z tvnu i wyborczej, ktore mija sie z prawda.
Member
Jun 8 2017 06:57am
Dodam nawet więcej, w Lodzi bywam regularnie raz na miesiąc i kurwa kłamiesz jak z nut. Ludzie normalnie chodzą po ulicy, nie są przerażeni i nie oglądają sie za siebie co pięć metrow. Mieszkalem ponad dwie dekady w Krakowie i czesto chodzilem po "niebezpiecznych dzielnicach" przy ktorych Łódź to przedszkole. Wciąż nie jest to nawet skrawek skali tego, co dzieje się na ulicach np. Malmo jak i wielu innych miast szwecji.
Member
Gold: 79.01
Jun 8 2017 01:09pm

noniemorzebyć

Quote (Nothus @ Jun 8 2017 02:57pm)
Dodam nawet więcej, w Lodzi bywam regularnie raz na miesiąc i kurwa kłamiesz jak z nut. Ludzie normalnie chodzą po ulicy, nie są przerażeni i nie oglądają sie za siebie co pięć metrow. Mieszkalem ponad dwie dekady w Krakowie i czesto chodzilem po "niebezpiecznych dzielnicach" przy ktorych Łódź to przedszkole. Wciąż nie jest to nawet skrawek skali tego, co dzieje się na ulicach np. Malmo jak i wielu innych miast szwecji.

bekę mam z idiotów na fejsie, którzy przypominają strefy no-go za komuny z tymi w Szwecji argumentem, że polactwo jest gorsze xd

This post was edited by Ezraaa on Jun 8 2017 01:11pm
Member
Gold: 3.50
Jun 8 2017 01:10pm
Quote (Ironfister @ Jun 8 2017 11:14am)

Mistrzu, moja siorka studiowala w Malmo i mam tam wuja i znajomych, wszyscy spierdalaja bo to juz nie jest szwedzkie miasto, wbij sobie to do pały,
a jak twoj bezmózg tego nie ogarnia to pojedz i sam sie przekonaj
Member
Gold: 1,790.00
Jun 8 2017 01:11pm
Quote (Ezraaa @ Jun 8 2017 07:09pm)

Co ty, przeciez analnypiesciarz juz tlumaczyl, ze to polacynrasisci narodowcy katoliccy...
Member
Gold: 3.50
Jun 8 2017 01:14pm
to jest dobre

Go Back To Polska Topic List
Prev1103610371038103910401421Next
Add Reply New Topic New Poll