Quote (SleepNowInThe Fire @ 26 May 2017 13:37)
bolszewikiem z esbecką przeszłością
w dodatku wolisz ciapatych, żydów i pederastów od polaków
zdrajco
Co za bzdury.
nie jestem żadnym bolszewikiem, a kiedy likwidowali SB to ja chodziłem do przedszkola.
Czemu kłamiesz i obrażasz przyzwoitego człowieka? Masz ty honor człowieku, czy zaprzedałeś go Putinowi?
Quote (Rave_PL @ 26 May 2017 13:26)
Zdrajca narodu. Placenie podatkow i sprzatnie psich kup, wbrew zapewnieniom PO, nie czyni cie patriota. Nawet polakiem.
Bezpodstawnie obrażasz i oczerniasz przyzwoitych ludzi, co ty kurwa wiesz o byciu patriotą. chyba że ruskim ;-) ;-)
Quote (Elfisher @ 26 May 2017 15:57)
ignorantem ogłupionym medialną papką
jest dokładnie odwrotnie.
To niewykształceni, prości, biedni ludzie, ze wsi i małych miasteczek, głosują na prawice.
"z uznaniem o prezydenturze Dudy częściej niż inni wypowiadają się mieszkańcy wsi (63 proc.) i małych miast do 20 tys. ludności (63 proc.), badani mający wykształcenie podstawowe lub gimnazjalne (68 proc.) i zasadnicze zawodowe (64 proc.), respondenci uzyskujący dochody per capita do 1399 zł"
"niezadowolenie z działalności prezydenta najczęściej wyrażają mieszkańcy największych aglomeracji (58 proc.), respondenci najlepiej wykształceni (47 proc.), badani z gospodarstw domowych o wysokich dochodach per capita (1400 zł i więcej), "