Quote (Xasthur @ Apr 8 2011 10:43pm)
Powiedzieli, że mogą coś powiedzieć o aucie tylko wówczas, jeśli było serwisowane w ASO w danym kraju.
Które auto by eksperty wybrały? (z uwzględnieniem ceny)
Mondeo MK3 TDDI
Focus MK1 TDCI
Passat B5 FL TDI
Vectra C (jakiś diesel - nie wiem któren dobry)
Octavia I TDI
Volvo S40 (jakiś diesel - nie wiem któren dobry)
CZEMU W TEJ JEBANEJ POLSCE WSZYSTKIE AUTA MAJĄ 180k KM?! Powinni karać te jebane handlarskie kurwy za cofanie liczników, jak na cywilizowany kraj przystało.
sry za double.
Jak dobrze poszukasz to kupisz nie cofanego.
Tylko musisz mieć 100% pewności, że książka serwisowa się zgadza z samochodem + najlepiej sprawdzić na necie nr vin danego samochodu (pod warunkiem, że był sprowadzany) ponieważ w polsce jeszcze to nie funkcjonuję (co mnie nie dziwi znając nasz kraj : D)
Ja tak zakupiłem A4 B5 Avant 99' Polift z przebiegiem 154k km ; )
A FL'ka wydaje mi się najpewniejsza z ww, wg mnie wygoda + jakość + niezawodność no i prezentuje się nienagannie.
Skoda to takie ubogie VW
Volvo, dobry samochód w sumie też bezawaryjny etc ale nie każdemu się podobają samochody Szwedzkiego producenta; )
A fordy.... Fordy do bezawaryjnych nie należą, znajomy kupił kila miesięcy temu Mondeo 2002' i już wsadził do niego jeszcze połowę ceny za którą zostało zakupione.... Może miał pecha, ale tak się rodzi opinia na temat danej marki : D
No i prawdą jest, że fordy ( na pewno foka, nie wiem jak z mondeo) cierpią na blacharkę.