Quote (Skylolker @ Jan 4 2011 01:39am)
Należysz do grona ''tych'' facetów, którzy dorosłość/dojrzałość pojmują w nieco inny sposób. Dla ciebie oglądanie ''bajeczek'' jest dziecinne, choć nawet nie potrafisz rozróżnić dobranocki ala gumisie od dobrego anime, które jest (tak jak ktoś powiedział wcześniej) nie tyle bajęczką, co elementem kultury i jeszcze co ważne - jest sztuką. Narysuj coś więcej niż tylko ludzika skłądającego się z kółka i kresek, to zrozumiesz. A np dla mnie dziecinne, totalnie niedojrzałe jest kręcenie kółek be-em-ką na wiosce, z włączona techniawą na full. Dojrzałość to życiowe wybory i łeb na karku, co ważne żeby ten łeb pusty nie był, a nie to czy oglądasz anime, czy czytasz fantasy (pewnie takich ludzi też uważasz za nie ''facetów'') lub czy zbierasz jakieś znaczki czy uj wie inne hobby. Oglądanie anime to hobby, tak samo jak czytanie książek i wcale nie mniej wartościowa czy bardziej dziecinne. Jak widzisz różni ludzie, różne poglądy.
A ja mam takie pytanko: Ogladał ktoś anime Vampire D: Bloodlust? A raczej film pełnometrażowy. Co sądzicie? Moim zdaniem klimat/animacja świetne!
nie ktoś tylko ja

nie oglądałem, aktualnie nie wiem za co się zabrać. choć na chwilę obecną wypozyczyłem 5centimeters per second. liczę na jakieś propozycje, może coś od marva albo cichego, oni to już wiedza co to dobre anime, he he

e; high school of dead mialem zerknac ale jakos zapominam
This post was edited by luksus on Jan 4 2011 09:02am