Quote (Zeratull @ Tue, 4 Aug 2009, 11:26)
nie do konca

Z tego co mi wiadomo to:
Twój lvl > lvl itemka => lvl moba na wellu = Twój lvl +1
Twój lvl < lvl itemka => lvl moba na wellu = lvl itemka
Więc przykładowo na 25 lvlu wellując charma 55lvl mob bedzie mial 55 level

z tego co pameitam zawsze bylo tak (chyba ze cos sie zmienilo)
twoj lv > od lv itemka

lv moba = od lv itemka do twojego lv
przykład: mag lv 55 welluje itemek lv 1 to lv moba waha sie od 1 - 55 (co nieznaczy ze jak wyszedl by 1 lv to bedzie potworek an 1 hit)
co do lv chara < lv itemka zgodze sie ze zawsze jest lv itemka
taki byl system 100 lat temu jak zaczynalem grac w lsa mzoe sie cos pozmioenialo nieiwem moge sie mylic

Quote (CzesiekzGrajewa @ Tue, 4 Aug 2009, 11:44)
Wiem że pewnie głupie pytanie, i wiem że wszystko zależy od farta, ale tak "teoretycznie" w katakumbach czy arenie może paść coś fajnego? czy jednie transmuting i wellowanie? ;>
z mutowania nietrafisz nic fajnego bo zanim doijesz do lv takeigo aby cos ci moglo dobrego wyjsc to umrzysz albo co gorsza bedzie koniec swiata

co do wellowania / areny i catas na catas teoretycznie masz najwieksza szanse na zlapanie czegos fajnego ale tylko dlatego ze w krótrzym czasie ejstes wstanie zabic wieksza liczbe mobów ale tu jes jeden haczyk ofc do podzialu jest 4 jeszcze wiec kto pierwszy ten lepszy

arena well ma to dosibie ze bez iczego mzoesz dorwac 55 lv itemki (ofc jak masz odpowiedni lv) i niemusisz sie z nikim dzielic dropem

z doswiadczenia wiem ze niema znaczenia co gdzie jak jak ma pasc to padnie pamietam jak jednego dnia mutujac jadac catas i wellujac w przeciagu 30 czy 40 min trafilem 3 x jakeis tam itemki ~150 ee ale to byl taki jeden dzien i sie niepowtórzył

podsumowując jak dajesz rade arene / well i niebijesz na gwalt na gps rob arene jak zalezy ci an gps szybko i dodatkowo jakis dropik graj catas + arena well jak chodzi ci glownie o gps

catas