Quote (CzesiekzGrajewa @ Mon, 3 Aug 2009, 23:03)
a jakieś formułki?
sry jeśli jestem upierdliwy ;'d
sa proste;
krok pierwszy mutujesz jeden itemek dzieki czemu uzyskujesz essence
krok 2 wsadzasz do mutowania item + ess

nowy item o nowych statach zaleznie od magicznego lv ess + item i ofc tire musi sie zgadzac
co dzieki temu uzyskalismy

mozliwosc zmutowania armorka z mieczykiem jezeli z armorka wyciagniesz essa mzoesz go mutowac z meczem toporkiem ...
co stracilismy mutable itemz hm juz cos takigo nieistnieje

Quote (Zeratull @ Mon, 3 Aug 2009, 22:54)
Czekaj cierpliwie na pc, a jesli juz nie mozesz sie doczekac mozesz pmnac price checkera (np. mnie)
oba czarmy w granicach 10-20 fg
moze i twoje ceny ok ale realna wartosc jest bardziej istotna niesprzeda zadnego za wiecej niz 10 fg a raczej ponizej 10ciu
Quote (CzesiekzGrajewa @ Mon, 3 Aug 2009, 23:05)
U mnie słaby angol, ale z tego co zrozumiałem to teraz można mutować magiczne itemy z magicznymi na tym samym poziomie tak? ;d
Opłaca się wellować? Opłaca się wellować na niskich lvl-ach? ;>
oplaca sie edytować posty !!!!!
a co do wellowania na 10+ opłaca sie wellowac ofc jak masz szczescie i trafisz jakiegos goldy mixa np tire 3 perf ee axe + 15 str
z innyego punktu widzenia oplaca sie wellowac od 64+ bo masz szanse na itemki 55 lv ale wiadomo trzeba miec farta

co do lewelowania na low lv kiedys trafilem armorka ktory poszedl za 4k na 15 czy 20 lv z wella ale ofc overspawn (choc juz wtedy ponoc to bylo nierealne aby trafic ale coz ja tego niewiedzialem ;)) teraz juz takie sie raczej niezdazaja chyba ze jakies bugi albo błedy na serwerze czy cus
This post was edited by misiekxxl on Aug 3 2009 03:15pm