d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Ironfister Temat Oficjalny
Prev191011121392Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 13.37
Oct 26 2022 10:31am
Quote (Ironfister @ Oct 26 2022 12:48pm)
Jak dostaliście oboje skoro tylko jeden dodatek na adres wypłacali? Dwa adresy różne podaliście?
Ten opal to kradziony też czy kupiony legalnie?
Tak jak ci mówiłem, jeśli ludzie w tym kraju będą oszukiwać i kraść no to każdy będzie biedny, nawet ci oszuści też.
W Szwecji swego czasu ucinali łapy złodziejom, w ten sposób oduczyli ludzi kraść. Mówisz, że zawsze sobie dasz radę, a ciekawe jak byś sobie poradził w życiu bez rąk.
W pierdlu też jest w sumie smutno.

Masz głowę i chuj to kombinuj nawet siostra od mojej która mieszka w Austrii od kilku lat.. tak! Ona też dostała 3k o których nawet nie wie a dostanie jako dodatkowy prezent na 24 urodziny 😅, nie moge tutaj napisac co i jak bo 4 osobowa rodzina mieszkająca wspólnie by dostała 12k nie zdajesz sobie nawet sprawy ile mozna od nich wyciągnąć hajsu :) i to nie żaden mops czy inna "pomocna" komurka tylko przepisy które mozna obejść ez bo są tak pojebane że głowa mała :) co do opału to inna sprawa mam sporo znajomych którzy muszą zapłacić za utylizacje danych rzeczy które deklarują w BDO jeśli wiesz co to jest a dzieje się wszystko legalnie tylko adres dostawy się zmienia.. 😆 co do drastycznych rzeczy o których wspomniałeś owszem tak było ale widać świat przywykł do tego na tyle że zniesiono amputację vs scamm.. przypadek? Nie sadze za dużo ludzi kombinuje za dużo osób wpada na banalnych wyjebkach bo chuj się znają na prowadzeniu rakiety już ci mówiłem że biedować nie zamierzam no chyba że mnie coś pierdolnie bo może ty jesteś wygadany i w ogóle piszesz chuj wie co ale nadal narzekasz że musisz dokładać do takich jak ja czy inne "pijawy"

Ajron wez się kurwa w końcu obudź i uswiadom sobie że świat nie jest idealny i nigdy nie będzie żadna partia polityczna nie ogarnie całej Polski a twój biznesowy ból dupy jest śmieszny nie masz na to wpływu ludzie najubożsi będą głosować na tych którzy dadzą im lepsza minimalną krajową, większy socjal etc, obiecają chuj wie jaki wiek emerytalny czy dodatkowe świadczenia ale nadal będzie to tylko polska gdzie trzeba sobie radzić w życiu a co będzie z ekologia i świeżym powietrzem za 100 lat chuj mnie to interesuje.

Miłego wieczoru (:

Member
Oct 26 2022 10:43am
Yaya

This post was edited by Mis_Nom on Oct 26 2022 10:45am
Member
Gold: 12,059.17
Oct 26 2022 02:39pm
Quote (Mis_Nom @ 26 Oct 2022 18:31)
Masz głowę i chuj to kombinuj nawet siostra od mojej która mieszka w Austrii od kilku lat.. tak! Ona też dostała 3k o których nawet nie wie a dostanie jako dodatkowy prezent na 24 urodziny 😅, nie moge tutaj napisac co i jak bo 4 osobowa rodzina mieszkająca wspólnie by dostała 12k nie zdajesz sobie nawet sprawy ile mozna od nich wyciągnąć hajsu :) i to nie żaden mops czy inna "pomocna" komurka tylko przepisy które mozna obejść ez bo są tak pojebane że głowa mała :) co do opału to inna sprawa mam sporo znajomych którzy muszą zapłacić za utylizacje danych rzeczy które deklarują w BDO jeśli wiesz co to jest a dzieje się wszystko legalnie tylko adres dostawy się zmienia.. 😆 co do drastycznych rzeczy o których wspomniałeś owszem tak było ale widać świat przywykł do tego na tyle że zniesiono amputację vs scamm.. przypadek? Nie sadze za dużo ludzi kombinuje za dużo osób wpada na banalnych wyjebkach bo chuj się znają na prowadzeniu rakiety już ci mówiłem że biedować nie zamierzam no chyba że mnie coś pierdolnie bo może ty jesteś wygadany i w ogóle piszesz chuj wie co ale nadal narzekasz że musisz dokładać do takich jak ja czy inne "pijawy"

Ajron wez się kurwa w końcu obudź i uswiadom sobie że świat nie jest idealny i nigdy nie będzie żadna partia polityczna nie ogarnie całej Polski a twój biznesowy ból dupy jest śmieszny nie masz na to wpływu ludzie najubożsi będą głosować na tych którzy dadzą im lepsza minimalną krajową, większy socjal etc, obiecają chuj wie jaki wiek emerytalny czy dodatkowe świadczenia ale nadal będzie to tylko polska gdzie trzeba sobie radzić w życiu a co będzie z ekologia i świeżym powietrzem za 100 lat chuj mnie to interesuje.

Miłego wieczoru (:

a więc nie chcesz zaspokoić mojej ciekawości jak z tymi dodatkami wymyśliłeś jaki przekręt, no dobra, jakoś to przeżyje.
Faktycznie ucinanie rąk to trochę niedzisiejsze, bo jeszcze by się okazało że takiemu komuś trzeba by rentę płacić jakby się zapłakał i wzruszył ludzi.
Ale już na przykład chłosta na rynku na gołą dupę to by mogło być.
Jakby taki jeden z drugim nie mógł przez pół roku siedzieć na krześle, i musiałby grać w pokera na stojąco, to by się potem zastanowił czy na pewno chce ten prąd kraść od sąsiada.
Oczywiście do tego zabrać ubezpieczenie NFZ żeby musiał łazić prywatnie do lekarza żeby mu leczył rany na dupsku, a nie na żaden NFZ.
Ja na przykład bym mógł być takim chłostowym, nie mam z tym żadnego problemu ani oporów żeby należycie ukarać oszustów i złodziei. Bo takie zachowania trzeba tępić z całą stanowczością, jak się rozpleni i upowszechni to będzie chaos jak w Afryce.
Jakiś czas temu wydawało się, że Unia sobie nie poradzi z takim PiSem, że PiS bezkarny bo w sumie to Unia to taki klub dzentelmenów i niebardzo wiadomo kto miałby ukarać łobuza.
A jednak latami w końcu doszli w Unii do jakiegoś kompromisu i jakiegoś stanowiska, jak ukarać czarną owce, przemielili to jakoś przez wszystkie unijne urzędy i najpierw wlepili PiSowi karę, potem zabrali fundusze cowidowe, a teraz zabierają Polakom główne fundusze.
I Kaczyński ma problem: waluty do góry, giełda w dół, inflacja, ogromne zadłużenie. Teraz Kaczyński ma wybór, albo pójść już całkiem na ostro i wyjść z Unii (wariant turecko-ukraińsko-libański), albo się podporządkować.
Więc jednak jak się chce, to można.

Również pozdrawiam!
Member
Nov 2 2022 11:15am
niespokojnie w kolejnym kraju

"Za organizowanymi od września w Kiszyniowie, stolicy Mołdawii, protestami stoją rosyjskie służby specjalne - oceniła prezydent tego kraju Maia Sandu, określając działania Kremla mianem wojny hybrydowej.

Jak powiedziała Sandu w rozmowie z bukareszteńską telewizja Digi24, Moskwa wykorzystuje swoje służby oraz członków prorosyjskich partii działających w Mołdawii do manifestacji, w czasie których "ludzie wyrażają swoje niezadowolenie z powodu podwyżek".

- Działania te służą destabilizacji sytuacji politycznej w Mołdawii - zaalarmowała prezydent Sandu, przypominając o demonstracjach służących obaleniu legalnych władz w Kiszyniowie. Według polityk Rosja prowadzi obecnie na terytorium Mołdawii wojnę hybrydową."
Member
Gold: 1,047.06
Nov 2 2022 11:19am
real shit
Member
Nov 5 2022 02:43am

Kolejne akty terroru Rosjan wobec Europy?

20 października doszło do incydentu na Wyspach Szetlandzkich. Przerwanie kabla łączącego archipelag z resztą Wielkiej Brytanii spowodowało, że przestały działać tam telefony, komputery i internet, a sklepy nie przyjmowały płatności kartą. Oficjalnie nie wiadomo, kto przeciął kabel, bo śledztwo trwa. Jednak miejscowi wskazują na Rosjan. Na miejscu kręcił się bowiem rosyjski statek naukowo-badawczy Borys Pietrow. Co tam robił? Nie wiadomo.
Member
Nov 5 2022 02:54am
Quote (Ironfister @ Nov 5 2022 09:43am)
Kolejne akty terroru Rosjan wobec Europy?

20 października doszło do incydentu na Wyspach Szetlandzkich. Przerwanie kabla łączącego archipelag z resztą Wielkiej Brytanii spowodowało, że przestały działać tam telefony, komputery i internet, a sklepy nie przyjmowały płatności kartą. Oficjalnie nie wiadomo, kto przeciął kabel, bo śledztwo trwa. Jednak miejscowi wskazują na Rosjan. Na miejscu kręcił się bowiem rosyjski statek naukowo-badawczy Borys Pietrow. Co tam robił? Nie wiadomo.

Tnij kabel nabrało nowego znaczenia :rofl:
Member
Gold: 314.22
Nov 6 2022 02:57am
no na pewno będę to czytał :bonk:
Member
Nov 24 2022 08:02am
PiS nie dba o bezpieczeństwo Polaków, bo woli szczuć na Niemców

W niedzielę minister obrony Niemiec Christine Lambrecht (SPD) zaproponowała wsparcie dla Polski, które obejmuje systemy obrony przeciwlotniczej Patriot i myśliwce Eurofighter.

Minister Błaszczak nie chce jednak tych rakiet.
Jeśli Jarosław Kaczyński ma do wyboru bezpieczeństwo Polaków i zarobienie kilku punktów wyborczych, to wiadomo, że wybierze to drugie. Zdecydował się na narrację o złym Niemcu i na razie będzie się jej trzymał, bo nic mu innego w tej kampanii nie wychodzi

"Nie czas na żarty. Niech pan weźmie te Patrioty z pocałowaniem ręki"; "PiS gra bezpieczeństwem Polski, skrajna nieodpowiedzialność", "Nieprawdopodobna dziecinada" - wybrzmiewa z komentarzy po tweecie ministra.
Member
Gold: 5,727.00
Nov 24 2022 03:40pm
Skąd Ty bierzesz te informacje
Go Back To Polska Topic List
Prev191011121392Next
Add Reply New Topic New Poll