d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Cholercia Co Do Tematu Z Marihuaną > Bo Sie Rozpisałem I Zamknęli Za Szybko:(
Prev19101112Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 30.00
Oct 4 2011 06:38pm
Quote (eziush @ Oct 4 2011 10:39pm)
tl;dr

Polecam sobie ogarnac kanadyjska produkcje 'The Union' (na YT jest)

prosze cie

oczywiscie kilka faktow i argumentow za tym jest ale jest to strasznie nie obiektywny film :)

ale oczywiscie polecam
Member
Gold: 1,321.00
Oct 4 2011 10:23pm
Quote (Wykluczone @ Oct 4 2011 08:38pm)
NIGDY nie widziałem osoby, która by była agresywna po marihuanie
a wierz mi, że widziałem ich BARDZO duzo aka 3 marsze+2 ostróda reaggae festival

ja mam ochote komus wyjebac jak pale.
Member
Gold: 1,992.34
Oct 5 2011 12:02am
Quote (cagiva @ 4 Oct 2011 22:39)
nie chodzi mi akurat o agresywność, ale po prostu o zmiane zachowań. nie chciałbym widzieć takich ludzi na ulicy i tu chodzi o bezpieczeństwo ich własne, kierowców i całej reszty przypadkowo zamieszanych

poruszcie wyobraźnią

zdelegalizuj alkohol w takim razie dla bezpieczeństwa.
Member
Gold: Locked
Warn: 40%
Oct 5 2011 12:47am
Czesto jezdze po jaranku autem , nie sprawia mi to trudnosci skupienia sie na drodze ETC . czasami fajnie przyjebac jointa i ruszyc w trase .choc i tak staram sie unikac tego ( patrz na psy) .. lepiej dmuchac na zimne .

wracając do debaty jestem za legalizacja ziolka . prosta sprawa jest to miekki narkotyk nie powodujacy porycia czaszki a bardziej relaxujacy. malo tego opodatkowanie trawka moze przynieniesc ogromne dochody dla budzetu panstwa . zacytuje text Sokoła z Dentysty " codziennie na czarnym rynku zostaje milion złotych " ( wg mnie o wiele wiecej i to łatwo!) Nastepna rzeczą jest beznadziejne polskie prawo. Zamykaja małolatów za małe ilości zielonego . A pozniej rosna statystyki Policji o dzialaniu przeciw PRZESTĘPCZOŚCI o.O . ABSURD IMO . A.C.A.B.!

Mam znajomych w Bruxeli i Londynie ( jak zapewne kazdy z was) tam jest troche inaczej . Sedzisz w parku palisz jointa policja przechodzi i nic. U nas chlopak dostał by taxówke na dołek a tam szukanie informacji gdzie zakupil towar(czesto z uzyciem przemocy) Nie tędy droga .

Takie mamy panstwo - zabobony , katolicyzm , komuna :cry:

Member
Gold: 0.05
Oct 5 2011 12:55am
Wkurwia mnie jak mowia ze najgorsze w legalizacji bylo by to iz baka jest narkotykiem przejsciowym... moze cos w tym jest ale to bardziej kolej rzeczy. Wiekszosc ludzi tez zaczyna od piwa zeby dopiero po jakims czasie napic sie wodki.
Jak na moje to powinni zlegalizowac wszystko jak wg nich ktos chce sie "truc" niech sie truje,dostep do tego jest tak szeroki ze i tak to zrobi a tak to by jeszcze zarobili na "ludzkiej głupocie"
Member
Gold: 0.00
Oct 5 2011 12:56am
Palikot zdobędzie dużo poparcia.
Banned
Gold: 0.00
Warn: 30%
Oct 5 2011 12:56am
Quote (Westo @ Oct 5 2011 07:47am)
Czesto jezdze po jaranku autem ,  nie sprawia mi to trudnosci skupienia sie na drodze ETC  . czasami fajnie przyjebac jointa i ruszyc w trase .choc  i tak staram sie unikac tego ( patrz na psy)  .. lepiej dmuchac na zimne .

wracając do debaty jestem za legalizacja ziolka . prosta sprawa jest to miekki narkotyk nie powodujacy porycia czaszki a bardziej relaxujacy.  malo tego opodatkowanie trawka moze przynieniesc ogromne dochody dla budzetu panstwa . zacytuje text Sokoła z Dentysty " codziennie na czarnym rynku  zostaje milion złotych " ( wg mnie  o wiele wiecej i to łatwo!)  Nastepna rzeczą  jest beznadziejne polskie prawo. Zamykaja małolatów za małe ilości zielonego . A pozniej rosna statystyki  Policji  o dzialaniu przeciw PRZESTĘPCZOŚCI o.O . ABSURD IMO . A.C.A.B.!

Mam znajomych w Bruxeli i Londynie  ( jak zapewne kazdy z was) tam jest troche inaczej . Sedzisz w parku palisz jointa policja przechodzi i nic.  U nas chlopak dostał by taxówke na dołek a tam szukanie  informacji gdzie zakupil towar(czesto z uzyciem przemocy)  Nie tędy droga .

Jak kurwa mozesz powiedziec ze nie sprawia ci problemu jazda po paleniu no jajebie :D
Tak samo jakby pijak powiedzial ci ze jest trzeźwy :DDD

This post was edited by rexxer on Oct 5 2011 12:57am
Member
Gold: 1,172.00
Oct 5 2011 12:57am
Quote (Westo @ 5 Oct 2011 08:47)
Czesto jezdze po jaranku autem ,  nie sprawia mi to trudnosci skupienia sie na drodze ETC  . czasami fajnie przyjebac jointa i ruszyc w trase .choc  i tak staram sie unikac tego ( patrz na psy)  .. lepiej dmuchac na zimne .

wracając do debaty jestem za legalizacja ziolka . prosta sprawa jest to miekki narkotyk nie powodujacy porycia czaszki a bardziej relaxujacy.  malo tego opodatkowanie trawka moze przynieniesc ogromne dochody dla budzetu panstwa . zacytuje text Sokoła z Dentysty " codziennie na czarnym rynku  zostaje milion złotych " ( wg mnie  o wiele wiecej i to łatwo!)  Nastepna rzeczą  jest beznadziejne polskie prawo. Zamykaja małolatów za małe ilości zielonego . A pozniej rosna statystyki  Policji  o dzialaniu przeciw PRZESTĘPCZOŚCI o.O . ABSURD IMO . A.C.A.B.!

Mam znajomych w Bruxeli i Londynie  ( jak zapewne kazdy z was) tam jest troche inaczej . Sedzisz w parku palisz jointa policja przechodzi i nic.  U nas chlopak dostał by taxówke na dołek a tam szukanie  informacji gdzie zakupil towar(czesto z uzyciem przemocy)  Nie tędy droga .

Za jazde po ćpaniu powinna być kula w łeb. Za legalizacją jestem.
Member
Gold: Locked
Warn: 40%
Oct 5 2011 01:10am
Quote (rexxer @ Oct 5 2011 06:56am)
Jak kurwa mozesz powiedziec ze nie sprawia ci problemu jazda po paleniu no jajebie :D
Tak samo jakby pijak powiedzial ci ze jest trzeźwy :DDD

metafora zacna!!

tak . nie sprawia mi to trudnosci kolego.wystarczy sie skupic . ja to nie ty ze po jaranku mam haluny czy cos :baby:

Quote (zenek114 @ Oct 5 2011 06:57am)
Za jazde po ćpaniu powinna być kula w łeb. Za legalizacją jestem.

po ćpanku tak. po jaranku nie

This post was edited by Westo on Oct 5 2011 01:14am
Member
Gold: 5,074.00
Oct 5 2011 01:16am
Quote (ShamaU @ Oct 5 2011 06:55am)
Wkurwia mnie jak mowia ze najgorsze w legalizacji bylo by to iz baka jest narkotykiem przejsciowym... moze cos w tym jest ale to bardziej kolej rzeczy. Wiekszosc ludzi tez zaczyna od piwa zeby dopiero po jakims czasie napic sie wodki.

kolejna bzdura ;). Ja pije piwo od czasu do czasu, można powiedzieć że zaczynałem od mleka. Z tego co mi wiadomo to nie ma w marihuanie substancji której działanie pociągnęło by cie do zażycia innego, mocniejszego narkotyku.

This post was edited by Zajec on Oct 5 2011 01:21am
Go Back To Polska Topic List
Prev19101112Next
Closed New Topic New Poll