Quote (pawlosek @ 12 Oct 2010 00:47)
#67, bo zgaduję, że nie widziałeś. Może i zgłosił się sam, ale co to za różnica? Wnioskując z tamtej wypowiedzi to wy mu kazaliście zapłacić 20 grzybów, po czym go wypierdoliliście 'w imię zasad'. Więc teraz przynajmniej nie pierdolcie jacy to wy nie jesteście wspaniałomyślni dla tego typka, że dostał szansę, bo to żałosne.
I nagle skończyły się przypuszczenia, że to czyjeś multi z jsp?

Niestety mylisz się, gdyż to nie o mnie tu idzie, chcę tylko pokazać innym graczom s&f z jsp, że strasznie zakłamani jesteście.
Tak wiem, miałem już milczeć.
Powiem ci na poczatek tak: Twoj mozg kieruje cie na nieprawidlowe sciezki. Takie odnosze wrazenie. Myslisz na opak. I to w tym wypadku nie jest komplement, bo przeciez bardzo czesto nie jest niczym zlym myslenie inaczej niz wiekszosc.
Po kolei:
U nas panuje wzgledna demokracja, przy najwiekszym udziale "kierownictwa" gildii, trudno, zeby wypowiedz Donkotjo byla jednoglosna ze stanowiskiem wszystkich. Zadne my kazalismy, moze ktos mu cos napisal, nie wiem czy dal 20 grzybow, czy 2, czy 40. Na pewno nikt go tez nie wywalal w imie zasad, jak juz to dlatego, ze jest nastoletnim noobem, a nie dlatego, ze nie ma konta na jsp. Poza tym pewnie nikt serio nie sadzil, ze nas zdonuje zaraz po dolaczeniu, wszystko sie rozpoczelo raczej "dla beki". Bo to i gra dla beki, przypominam ci o tym.
Z ta wspanialomyslnoscia to tak troche z przymruzeniem oka, jezeli tego nie dostrzegasz, to dla ciebie naprawde jest to sirjuz biznez i wylewanie lez.
Jak ktos pisze, ze jestesmy zaklamani, bo mamy na tablicy, ze trzeba byc uzytkownikiem jsp, po czym przyjmujemy goscia, ktory ( byc moze, nadal nie wiem czy to multi czy nie multi ) tego konta nie ma, to faktycznie niszczy nasze pryncypia, robi z nas blaznow i ludzi niepowaznych. Przestaw umysl. To gra w przegladarce internetowej, a my jestesmy tylko gildia w tej grze, a nie loza masonska, nie przysiegalismy na swiete zasady gildii, ze nie bedziemy ich modyfikowac, albo naginac. To tylko czasowa zajawka na niezbyt wymagajaca gre w przegladarce internetowej, litosci ... Przyloz do tego troche inna miare.
This post was edited by RoGh on Oct 11 2010 05:00pm