Quote (Prospero @ Fri, Oct 9 2009, 08:12pm)
Dokladnie tak.
Twoje usprawiedliwienie to cos w stylu, ze polska to wylegarnia zlodzieji i trzeba byc zlodziejem bo sobie w zyciu nie poradzisz - to mozna wyczytac z twojego belkotu o systemach itp.
Wiekszej bzdury jeszcze nie slyszalem. Czlowiek sam ksztaltuje swoje przeznaczenie.
OJ KURWA ROAAAR PROSPERO : DDD
No to skoro już wchodzimy na ten temat to opowiem Ci co takiego magik69 zauważył od kiedy zaczął wychodzić spod skrzydeł obronny rodziców.
W szkole cały czas miałem kłopoty z nauczycielami a to nie dlatego, że sprawiałem kłopoty tylko miałem odmienne zdanie na większość kwestii, które się pojawiały.
W efekcie końcowym byłem zawieszany dostawałem 1 i wzywali moich starych...
Kto tutaj dominował system czy ja ?
SYSTEM
Kolejna rzeczy...
Czemu szkoły organizują jakieś wyjazdy integracyjne + spotkania edukujące o Uni Europejskiej i praktycznie non stop pada hasło razem, wspólnie do końca świata !!
Bełkot i gówno prawda.
Co tutaj system robi?
System pierze nam mózg.
Kolejna sprawa...
Na chuj robić spotkania dla młodzieży, które są związane z tematyką uzależnień i używek skoro kiedy mnie policja zatrzymuje i pyta się mnie czy posiada pan XXXXXX środki odurzające i potem się dziwi, że potrafię nawet wypowiedzieć ich nazwę?
System chciał dobrze obróciło się przeciwko Tobie mimo wszystko.
To są najprostsze przykłady jakie można wyciągnąć z życia codziennego...
I co powiesz mi, że TO CZŁOWIEK WYBIERA SOBIE PRZYSZŁOŚĆ ?
Znam na pęczki ogarniętych ludzi, którzy nie rozwiną się a to tylko dlatego, że jakiś urzędas powie im, że nie mają dochodu minimalnego 500 czy tam 600 zł inie dostaną subwencji z jakiegoś tam powodu...
Z takim podejściem jakie TY masz to możesz spierdalać właśnie zagranicę i tam pompować za "prawdziwe" pieniądze jak to większa część tych, którzy tam jedzie określa...
Jak dla mnie koniec temat nie mam już nic do dodania i podtrzymuję moje stanowisko odnośnie nie wysyłania fg poszkodowanemu.
Proszę zaprotokołować.
This post was edited by Magik69 on Oct 9 2009 12:22pm