Quote (Last_Hope @ 21 Nov 2022 21:14)
Wspomnienia gracza gieldowego
Droga zolwia
W transie inwestowania
Dla osob lubiacych gielde itd.
O ile dobrze pamiętam wątki na jsp - to siedzisz na giełdzie prawda?
Czytasz w oryginale po angielsku?
Quote (Shapiro @ 21 Nov 2022 23:17)
Aktualnie Harry Potter pierwsza czesc bo tak mi sie zachcialo znowu a jak skoncze to wracam do Ja, inkwizytor Jacka Piekary i oczywko polecam Boze Monarchie Paula Kearneya.
Nigdy nie odważyłem się sięgnąć po Pottera. Najpierw, bo wszyscy się tym zachwycali, a takie masowe rekomendacje mnie raczej odstraszają. Teraz, bo obawiam się, że będę za stary na nią.
Quote (firstmurloc @ 22 Nov 2022 07:25)
ostatnie co przeczytalem to manga kinsou no vermeil
i połowa pierwszej czesci wiedzmina ostatnie zyczenie, ale to moglo byc z rok temu xd! nie skonczylem, bo czytalem na tym czytniku pierdolonym a nie w wersji papierowej i w sumie to bardziej męczy, niz jakbym na ekranie normalnym odpalil
Moja familia cała ma czytniki poza mną - na razie się jeszcze do nich nie przekonałem

Jak o lżejszej formie mówimy, to też w ostatnim czasie przeczytałem:
Złe znyAutor: Janek Koza - przy jego dość specyficznej kresce, słodko-gorzki komiks.
Quote (firstmurloc @ 22 Nov 2022 13:00)
btw co do harryego no ksiazka fajna, mam wszystkie, a wszystkich i tak nie przeczytalem xd) ale i tak bym polecał, jesli filmy Ci sie podobały, albo ogolnie ogladałeś, ja jestem fanem no srednio co rok - dwa odświeżam :D jeśli nie oglądałeś to chyba bym radził zacząc od filmów.
a co do tych czytników, to u mnie sie nie przyjęło, bo ani nie jestem ogólnie czytelnikiem wielkim, i model tego co mam nie jest najnowszy, z 7 lat juz ma jak nie lepiej, kiedyś ojcu podjebałem i przeczytalem gre o tron pieśń lodu i ognia, a tak jak cos pobiore to chwile poczytam potem go gdzieś jebne w kąt i przez pół roku się kurzy, aż sie nie zmotywuje żeby ruszyć, tak właśnie miałem z tym wiedźminem. chyba prędzej kupie cała kolekcje niż wróce do readera. i na półeczce nerda bedzie można położyć:D
Całą kolekcję Pottera w domu mam (łącznie z Przeklętym Dzieckiem), bo córka jest wielką fanką. Ja ani nie czytałem, ani nie oglądałem filmów.
Własne biblioteczki - lubię to
This post was edited by sow_ozi on Nov 22 2022 06:07am